Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTablet

Galaxy S8 Galaxy S8 Plus yan yana!

Galaxy S8 Galaxy S8 Plus nadir de olsa yan yana görüntülendi. Bugün tanıtılacak yeni nesil telefonların yan yana getirilmesiyle boyutlarını da karşılaştırabiliriz. Galaxy S8 modelinde 5.8 inç, Galaxy S8 Plus modelinde ise 6.2 inç büyüklüğünde 18:9 en/boy oranına sahip 2960 x 1440 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekran yer alacak.

Galaxy S8 Galaxy S8 Plus yan yana

Galaxy S8 her ne kadar 5.8 inç ekrana sahip olsa da, oldukça inceltilmiş ekran çerçeveleri sayesinde birçok 5.5 inçlik telefondan daha küçük kasa boyutlarına sahip. Benzer ifadeyi Galaxy S8 Plus için de kullanabiliriz. Telefon 6.2 inç devasa ekranına rağmen %83 ekran/kasa oranıyla rahat bir kullanım oranı sunabiliyor.

Galaxy S8 Galaxy S8 Plus
Galaxy S8 Galaxy S8 Plus

Galaxy S8 serisi modellere kullanıcıların nasıl tepki verecekleri merak konusu. Yıllar sonra fiziksel home butonunun kaldırıldığı telefonda ekrana konumlandırılan sanal botunlar yer alacak. Üstelik parmak izi tarayıcısı bu defa telefonun arka bölümünde yer alacak. Tasarımın önceki yıla göre önemli ölçüde değiştirildiğini söyleyebiliriz. Galaxy S8 etkinliğinde ve öncesinde yaşanan tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya devem edeceğiz.

Alt bölümdeki fotoğrafta ise Galaxy S8, Galaxy Note 7 ve Galaxy S8 Plus modellerini yan yana görüyoruz. Galaxy S8 daha büyük bir ekrana sahip olmasına karşın Note 7’den daha küçük kasa ebatlarına sahip.

 

Galaxy S8 tanıtılıyor! Tanıtım etkinliğini canlı izleyin!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu