Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCMobirollerTeknoloji

HTC “biz daha ölmedik” dedi! HTC orta segmente geri döndü!!!

Tayvanlı teknoloji devi HTC ilginç bir dönemden geçiyor. Zira üretici ülkemizden resmi olarak çıkarken tüm mobil ekibini Google’a geçiren HTC’nin ne yapacağı oldukça merak ediliyordu. İçeriden aldığımız bilgiye göre HTC, giyilebilir ürünler ve sanal gerçeklik ile yoluna devam edecekti ama bugün HTC orta / alt segment bir ürün ile karşımıza çıktı. Bluetooth sertifikası alırken yakalanan telefonun Snapdragon 435 yonga seti kullandığını da belirtelim.

Lütfen TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…

HTC orta
HTC orta segment yeni telefon

HTC orta / alt segmenti canlandıracak mı?

Akıllı telefon pazarına geri dönmek isteyen ve yandan sıkma ile telefonun arayüzünden yenilikler yapabileceğimizi telefonunu “sektörü değiştirecek” diyecek kadar yetersiz yöneticiler tarafından yönetilen HTC’nin neden battığını da buradan anlamak gerekiyor. Bu telefonlar üreticiyi ayağa kaldırır mı bilinmez ama HTC’nin BlackBerry’i örnek alması gerektiğine ve sektörü çok iyi algılaması gerektiğine inanıyoruz.

“Biz en iyisini yaparız” “Biz Android ekosisteminin Apple’yız” mantığı ile şirket yönetirseniz 1,1 milyar dolara tüm ekibinizi Google’a verirsiniz. 3GB RAM ve Snapdragon 435 yonga setine sahip bir telefon ile HTC çıkış yakalamayı düşünüyorsa; daha çok düşünür diye düşünüyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu