Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknolojiVideo İncelemeler

OPPO Reno 3 Pro pil testi – Yapıyorsun şu işi OPPO Bey

OPPO’nun orta üst segment telefonu OPPO Reno 3 Pro pil tarafında bize ne sunuyor? Benchmarklar ile değil gerçek dünyada test edelim…

Akıllı telefonların pillerini sizler için gerçek dünyada test etmeye devam ediyoruz. Birçok basın bu noktada testleri benchmark uygulamalarına yaptırsa da biz sizler için bu testi gerçek dünyada yapmaya devam ediyoruz. Bugün de OPPO Reno 3 Pro pil performans testi ile karşınızdayız.

OPPO, son dönemde pil tarafında oldukça başarılı işler ortaya koyuyor ve özellikle ColorOS arayüzü bu noktada en olgun döneminden geçiyor. Android 10 ve ColorOS 7 ile birlikte Reno 3 Pro bize ne sunacak? Pile etki eden bazı teknik detaylar var. 6,5 inç 2400x1080p Full HD+ çözünürlüğe sahip AMOLED ekran ile gelen telefon 90Hz tarama hızına sahip. Biz de telefonu test ederken tarama hızıı otomatik değil 90Hz seviyesinde tuttuk. 500 nits parlaklık ihtiyaç halinde (güneş altında) 800 nits parlaklığa kadar çıkabiliyor ama bizim yaptığımız testte hiç böyle bir parlaklığa çıkılmadı.

Pil testinde internete Wi-Fi ile bağlandık, parlaklık otomatikteydi ve WhatsApp Web sürekli olarak bilgisayarımızdan da açıktı. Videonun başında bunları söylemeyi unuttuk. Peki telefon pil tarafında bize ne sundu?

Aşağıdaki videoda hem şarj dolma süresi (ki VOOC 4.0 oldukça iyi bir işe imza atıyor) hem de bekleme süresi tarafındaki performansları da görebileceksiniz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu