Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMobirollerrealmeTeknoloji

Realme 6 ve 6 Pro canlı olarak tanıtılıyor. Buradan takip edebilirsiniz

Realme şuan da iki yeni telefonu Realme 6, 6 Pro ve yeni akıllı bilekliğini tanıtıyor. Aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

Realme hatırlayacaksınız geçtiğimiz yılın Ağustos ayında  Realme 5 ve 5 Pro’yu tanıttı. Şirket bu yıl biraz erken davranarak yeni amiral gemileri  Realme 6 ve 6 Pro’nun canlı tanıtımını gerçekleştiriyor. Aşağıda sizler için bıraktığımız Youtube linkinden lansmanı takip edebilirsiniz. Buna ek olarak şirket telefonların yanında bir de akıllı bilekliğini de tanıtıyor.

Realme 6 ve 6 Pro’nun henüz  tüm özellikleri açıklanmadı, ancak her iki cihazında 90Hz FHD + ekran, 20x zoom , 64MP’lik dörtlü kamera kurulumu ve 30W hızlı şarj gibi birkaç özellik ile geleceği doğrulandı. Cihaz hakkında çok fazla bilgi henüz yayınlanmadı ancak açıklanan bazı özellikler şöyle:

  • 64MP ana sensör (söylentiler dörtlü arka kamera olduğu yönünde: 64MP + ultra geniş açılı + telefoto + makro)
  • 90Hz yenileme hızına sahip FHD + ekran
  • 30W’da hızlı şarj
  • 90Hz ekran
  • Ekran içi selfie kamera

Standart varyant, ekrandaki bir deliğe entegre edilmiş tek bir ön kamera ile karakterize ediliyor. Pro modeli ise çift ön kamera ile gelecek. Bu, Realme tarafından halihazırda kullanılan bir model. Realme X50 Pro buna örnek teşkil ediyordu.  Diğer bir ayrıntı da, her iki akıllı telefonda da selfie kameralar sol üst köşede delikli bir ekranın içinde gelecek. Lansman bittikten sonra tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Beklemede kalın

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu