Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Watch ‘a ramak kaldı! Apple Watch’da neymiş??

OPPO, Find X2 cihazı ile beraber ilk akıllı saatini tanıtacak. Peki OPPO Watch’un diğerlerinden farkı ne? Bizlere neler vaad ediyor? İşte cevabı…

OPPO, 6 Mart tarihinde tanıtacağı Find X2 cihazı ile beraber, ilk akıllı saatini piyasaya sürecek. Birçok iddia ve sızıntı ile karşımıza çıkan Find X2 gibi, OPPO Watch ‘da gündemden hiç düşmeyen bir cihaz olduğundan, tanıtımına ramak kalsa bile haberlerimize konu olmaya devam ediyor. Bu kezde özellikleri ile beraber karşımıza çıkan OPPO Watch, Weibo‘da Digital Chat Station‘un (Dijital Sohbet İstasyonu) yayınladığı görsel ve eklediği metin ile beraber son halini almış gibi görünüyor. Daha önce yayınlanan teaserlarda da belirtildiği gibi DCI-P3 renk gamına sahip bir akıllı saati bizlerle buluşturacak olan OPPO, 326ppi‘lık 1.91″ kavisli OLED ekranı ile birlikte piyasaya kasıp kavuracak.

Snapdragon Wear 2500 yonga setinin yanında çift çekirdekli Apollo 3 işlemcisi bulunan saat; kalp atış hızı monitörü, Elektrokardiyogram (EKG) sensörü ve 5ATM su direnci ile birlikte piyasaya sürülecek. Yazılım tarafında Google ile iş birliği yapan OPPO, Android Wear OS işletim sistemini bu akıllı saatinde kullanacak. Tasarım tarafında da harika bir iş başardığını söyleyebileceğimiz şirket, ilk saati ile birlikte Apple, Xiaomi ve Samsung gibi markaları oldukça zorlayacağa benziyor. Kavisli kare bir ekran tasarımını bu saatte tercih eden OPPO, Apple Watch’a da pek benzememesi sebebi ile oldukça büyük bir ilgi görecek diyebiliriz.

Gelelim OPPO Watch’ın fiyatına… OPPO ilk akıllı saati olacak olan bu cihazı, Cuma günü saat 12.30’da gerçekleştireceği video konferansda, Find X2 cihazı ile birlikte tanıtacak. Üç farklı renk seçeneği ile beraber (siyah, beyaz ve altın) 288 dolardan satışa sunulması beklenen cihazın lansmanını, TeknoBurada.net üzerinden takip edebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu