Akıllı TelefonAndroidGündemMobirollerrealme

realme Narzo N55 Kendini Gösterdi

Realme’nin yeni canavarı Realme Narzo N55 kendini göstermeye başladı. Telefonun özellikleri bakalım sizi tatmin edecek mi?

realme‘nin Nisan ayında Hindistan’da realme Narzo N55 adlı yeni bir Narzo telefonunu duyurması bekleniyor. Lansman öncesinde, sızıntıları ile bilinen Mukul Sharma telefonun sızdırılmış bir görüntüsünü paylaştı. Ancak şimdilik Realme henüz cihazın adını onaylamadı. İlk Narzo serisi Project N olarak adlandırdığından, Sharma’nın sızıntısı da aynı adla adlandırıyor.

Sızdırılan görüntü sadece Narzo N55’in alt kenarına bir bakış sunuyor. Görüldüğü gibi cihaz 3,5 mm kulaklık jakı, mikrofon, USB-C bağlantı noktası ve altta bir hoparlör ızgarası ile donatılıyor. Önümüzdeki ay telefonun resmileşmesi beklendiği için cihazın daha fazla detayının önümüzdeki hafta resmi olarak onaylanacağı görülüyor.

91mobiles tarafından hazırlanan bir rapora göre, Narzo N55 12 Nisan’da duyurulacak. Telefonun 4 GB RAM + 64 GB depolama, 4 GB RAM + 128 GB depolama, 6 GB RAM + 64 GB depolama, 6 GB RAM + 128 GB depolama ve 8 GB RAM + 128 GB depolama gibi birden fazla varyantta geldiği söyleniyor. Ancak fiyatına dair bir söz yok. Şimdilik cihazın temel modelinin ne kadara satılacağı bilinmiyor.

Narzo N55’in iki renkte gelmesi bekleniyor. Bu renkler Prime Black ve Prime Blue olacak. İlgili haberlerde Realme, GT 3 amiral gemisi telefonunu piyasaya sürmeyi planlıyor olabilir. Bunun arkasındaki neden, bu haftanın başlarında BIS sertifikasyonunda tespit edilmiş olmasıdır. Bu nedenle, bu yılın ikinci çeyreğinde bir noktada çıkış yapabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu