Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

En İyi Fiyat ve Performans Telefonlar AnTuTu Tarafından Açıklandı!

En iyi fiyat / performans telefonlar açıklandı. AnTuTu tarafında açıklanan listeye Xiaomi ve Realme modeller damga vuruyor.

AnTuTu benchmark ekibi, Nisan 2021 itibarıyla farklı fiyat kategorilerindeki en iyi fiyat ve performans telefonlar listelerini açıkladı. Çin’i kapsayan değerlendirme en iyi performansı en düşük fiyata veren telefonlar sıralamasına Redmi, Realme ve Vivo’nun bir diğer alt markası iQOO’nun modelleri damga vuruyor.

En İyi Fiyat ve Performans Akıllı Telefonlar

Listeye baktığımızda neredeyse iki yıl önce tanıtılan Redmi Note 8 Pro’yu burada görmek bizleri şaşırttı. Fiyatı 311 $’ın altında en iyi performansa sahip telefonlar listesinde zirvede Realme GT Neo yer alıyor. Telefon ülkesi Çin’de adeta peynir ekmek gibi satıyor. Listenin ikinci sırasında yoğun ilgi gören bir başka telefon Redmi K40’ı görüyoruz. Telefon yakın zamanda POCO F3 ismiyle ülkemizde satışa sunuldu. Motorola Moto Edge S’in üçüncü sırada yer aldığı listenin devamı şu şekilde:

  • 4.Redmi 10X 5G
  • 5.Redmi Note 9 5G
  • 6.Realme Q2 5G
  • 7.İQOO U3
  • 8.İqoo Z3
  • 9.Redmi Note 8 Pro
  • 10.Honor 9X

Alt bölümdeki listede fiyatı 312 ila 467 $ arasında değişen telefonların listesine göz atalım. Burada zirvede Redmi K30S modeli yer alıyor.

Bir sonraki listemizde 468 – 623 $ fiyat aralığında en iyi fiyat-performans odaklı telefonlara göz atıyoruz. Bu listenin bir numarasında iQOO 7 modeli yer alıyor.

624 – 779 $ fiyat aralığında en iyi fiyat / performans odaklı telefonun Lenovo Legion 2 Pro modeli olduğu görülüyor.

Ve geldik AnTuTu tarafından açıklanan son listeye. Fiyatı 780 doların üzerinde olan telefonlar arasında en iyi performansı veren telefon OPPO Find X3 Pro modeli oldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu