Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

10x optik zoom gerçekleştiren Oppo telefon tanıtılıyor!

Oppo‘nun beş kat optik zoom sunan kamera teknolojisini duyurmasının üzerinden iki yıl geçti. Mobil dünyasında özellikle kamera tarafındaki yeniliklerle adından söz ettiren şirket şimdi 10 kat optik yakınlaştırma gerçekleştiren bir teknoloji duyurmaya hazırlanıyor. Yeni kamera teknolojisini kullanacak ilk Oppo telefon F19 Pro olabilir. Ancak geçtiğimiz gün kriter testinde karşımıza çıkan Oppo F11 Pro da yine bu ilki gerçekleştirebilir.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Oppo şimdi 10x optik zoom gerçekleştiren kamera teknolojisi için tarih verdi. Şirket, MWC 2019’dan saatler önce 23 Şubat tarihinde İspanya’da bir etkinlik gerçekleştirecek.

Oppo, 10x optik zoom teknolojisini temelde 5x zoom modülünün üzerine inşa ediyor. Ek geliştirmelerin ise arttırılmış yakınlaştırma aralığı ve ultra geniş açılı kamera olduğu belirtiliyor.

Üç kamera, kendi özelliklerini en üst düzeye çıkarıp, farklı zoom bölgelerinde daha iyi görüntüleme kalitesi ve 10x zoom elde etmek için birlikte çalışır. Oppo bunun yanında standart ve telefoto kameralarda OIS teknolojisini kullanıyor.

Oppo Vodafone tarifleri belli oldu! Türkiye’de ilk bizden duyun!!!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu