Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneTeknolojiXiaomi

iPhone X ve Xiaomi Mi 6 karışımı telefon iMi X tanıtıldı

iPhone X ve Xiaomi Mi 6 karşımı telefon  Tayland’da gerçekleşen bir etkinlik kapsamında tanıtıldı. Xiaomi ve Apple markasını taşıyan telefonlar Çin’de ve Güney Asya ülkelerinde bir hayli popüler. Dolayısıyla her iki firmaya ait cihazların taklit edilmesi sıkça karşılaştığımız bir durum. Kısa süre önce görücüye çıkan iMi X adlı telefon ise iPhone X ve Xiaomi Mi 6’nın birçok özelliğini aynı kasa içerisinde sunuyor.

iPhone X ve Xiaomi Mi 6 karşımı telefon iMi X

Üst bölümdeki ekrandan da anlayacağınız üzere telefonda iOS işletim sisteminin aynısı bir Android arayüzü kullanılıyor. Telefon, Xiaomi’nin Mi logosuna benzer bir logoya sahip. 18:9 formatındaki ekranın ise üst bölümdeki çentik dışında iPhone X’ten esinlendiğini söyleyebiliriz. iMi X ayrıca ilginç bir şekilde yüz tarama teknolojisine sahip.

Xiaomi Mi 6 modelinde olduğu gibi cam arka yüzeye sahip telefonun çift kamera donanımı iPhone X’da olduğu gibi dikey konumlandırılmış. 5.7 inç büyüklüğünde ekrana sahip telefonun arka kameraları 13 megapiksel çözünürlüğünde. İşlemci birimi şu an için açıklanmayan iMi X akıllı telefonun bellek birimi 3 GB RAM / 32 GB depolama şeklindeyken,  ön kamerası ise 8 megapkisel çözünürlüğünde. Telefonun ayrıca 16 megapiksel arka kamera, 13 megapiksel ön kamera, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolamaya sahip seçeneği de bulunuyor.

Son olarak fiyata değinecek olursak; telefonun 3 GB RAM versiyonu Tayland’da 150 $’dan, 4 GB RAM versiyonu ise 180 $’dan satışa sunulacak.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu