Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi 3D Akıllı Telefon Patenti aldı! Yeni Bir Amiral Gemisi Mi Geliyor?

Geçtiğimiz dönemde bazı firmalar 3D telefon denemesi yaptı fakat başarılı olamadı. Xiaomi 3D akıllı telefon patenti aldı ve yeni bir cihaz ile geliyor.

Önceki yıllarda bir çok firma 3D akıllı telefon denemesinde bulundu fakat başarılı olamadılar ve akıllı telefon pazarından silindiler. HTC Evo 3D ve LG Optimus 3D gibi iddialı olarak akıllı telefon pazarına giren markalar beklentileri karşılayamadı. Şimdi Xiaomi 3D akıllı telefon patenti alarak yeni bir ürün üzerinde çalışmaya başladı. Patentte yer alan telefon oldukça farkı bir tasarıma sahip.

Xiaomi 3D akıllı telefon teknik özellikleri nasıl olacak

Geçtiğimiz ay patent başvurusunda bulunan firma 5 Şubat 2021 tarihinde onaylandı ve yayınlandı. Akıllı telefon oldukça farklı bir tasarım ile geliyor. Cihazın arka kısmında dört adet kamera yer alıyor. Kamera dizilimi piyasadaki akıllı telefonlardan oldukça farklı bir dizilime sahip. Cihazın her bir köşesinde olarak yerleştirilmiş durumda. Ön kısımda ise çentik, delik veya açılır modül içermeyen bir görünüme sahip. Telefonun ekran altı kamera ile gelmesi bekleniyor. Telefonun sağ tarafında ses ve güç tuşu bulunuyor. Sol tarafında ise SIM kart yuvası yer alıyor. Cihazın alt kısmında ise USB Type-C bağlantı noktası, 3,5 mm kulaklık girişi, mikrofon ve hoparlör için delikler yer alıyor.

Xiaomi 3D Akıllı Telefon

Günümüzde 3D teknolojisi akıllı telefonlarda kullanılmasa da Çinli akıllı telefon üreticisi akıllı telefonlara farklı bir bakış açısı getirerek bu konuda başarılı olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu