Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

680 TL’lik LG Phoenix 5 tasarımsal olarak görüldü!

Tüm olumsuz verilere rağmen çalışmaya devam eden LG, giriş segmentine uygun fiyatlı Phoenix 5 cihazını kazandıracak! İşte LG Phoenix 5 ve tasarımı…

Bir zamanlar pazarı kasıp kavursa da son yıllarda yanlış politikaların kurbanı olan LG, adeta “çıkmadık candan ümit kesilmez” dercesine çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde Velvet ile karşımıza çıkan şirket, Stylo 6‘yı da bizlerle buluşturmuştu. Ardından çift ekranlı V60 ThinQ cihazını sapıkça bir video ile reklamlarına taşımış, gelen tepki neticesinde özür dilemişti. Yeni telefonları ile gündeme gelmesi gerek bir şirketin böylesine konular ile karşımıza çıkması ne kadar doğru bilemesek de, şirket nihayet ne yapması gerektiğinin farkına vararak Phoenix 5 ile haberlerimize yer edindi.

Oldukça güvenilir bir isim olan Evan Blass‘ın yaptığı paylaşım ile tasarımsal olarak bizleri karşılayan LG Phoenix 5, her ne kadar donanımsal olarak sırlarla dolu olsa da birçok tahminin hedefi durumunda. Öyle ki Phoenix serisinin son üyesi Phoenix 4, uygun fiyatlı ve düşük donanımlı bir cihaz olarak piyasaya sürülmüştü. Daha önceki Phoenix cihazları da bu doğrultuda karşımıza çıkmıştı. Bu sebepten ötürü uygun fiyatıyla giriş segmentinde kendine yer bulacak olan cihaz, tasarımsal açıdan da herhangi bir yenilik getirmiyor. Son yılların vazgeçilmezi olan damla çentikli ekran yapısını benimseyen LG Phoenix, kalın çerçeveli yapısıyla da fiyatını doğruluyor.

LG Phoenix 5

Arka tarafa geldiğimizde ise ikili kamera kurulumunun ortaya yerleştirildiğini gördüğümüz cihaz, kameranın altında AT&T logosuyla, alt tarafta ise LG logosuyla bizlere sunuluyor.  İkili kamera kurulumunun yanına konumlandırılmış flaş ile de simetri hastalarını kızdırmayan şirket, donanım tarafında giriş segmentine uygun tercihler yapacak. Daha önceki cihazda gördüğümüz Snapdragon 425, bu cihazda yerini biraz daha güçlü yongalara bırakabileceği gibi, daha düşük yongalar ile de karşımıza çıkabilir. Aynı zamanda fiyat tarafında yapılan iddialar cihazın 100 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacağını belirtiyor. (680 TL+Vergiler)

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu