Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 12 Ultra Kılıfı ile Ortaya Çıktı

Xiaomi’nin yeni kamera canavarı telefonu Xiaomi 12 Ultra kılıfı ile ortaya çıktı. Kamera konusunda bu telefon rakipsiz olacak.

Xiaomi bir aksilik olmazsa Temmuz ayında karşımıza Leica ile olan işbirliğinin ilk meyvesini gün yüzüne çıkaracak. Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile adeta bir canavar olacak olan Xiaomi 12 Ultra kılıfı ile bugün karşımıza çıktı. Kamera konusunda dev bir lens kurulumu ile gelecek olan telefon rakiplerine göz dağı verecek gibi görünüyor. DxOMark testinde zirveye oturmasına kesin gözüyle bakılan telefon aşağıdaki görseldeki gibi görünecek.

Xiaomi 12 Ultra Kılıfı

Telefonun orta bölümünde yer alacak olan yuvarlak bölüme kameralar yerleştirilecek. Arka bölümde ise Leica’nın ikonik logosu yer alacak. Ana lens tarafında rakipsiz olması beklenen bu telefonun çekeceği fotoğrafları kestirmek şimdiden çok zor. Ancak bildiğimiz bir şey var ki telefon en iyi fotoğraf çeken telefon unvanını çıktığı gün eline alacağı.

Huawei ile ortaklığını bitiren Leica’nın Xiaomi ile anlaşmaya varması oldukça kritik bir karar oldu diyebiliriz. Xiaomi 12S ve 12S Pro modellerinde de Leica lenslerini kullanacak olan firma kamera tarafında rakiplerine göre kat ve kat daha iyi performans sunacak.

RAM tarafında ise telefonun 12 GB RAM ile gelmesi bekleniyor. Ekran konusunda 2K çözünürlüğü zorlaması beklenen telefon maalesef ki kurlardan dolayı Türkiye pazarını pas geçebilir. 1000 doların üzerinde olacağı söylenen bu model bakalım beklenen başarıyı elde edebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu