Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Nord Watch Geliyor! Başka Akıllı Saat Aramayacaksınız

Mobil pazarın en önemli isimlerinden OnePlus, Nord Watch akıllı saatiyle karşımızda. Ürün çok yakında bizlerle olacak. İşte detayları.

OnePlus’ın uzun zamandır beklenen akıllı saati OnePlus Nord Watch, şirketin tanıtacağı ikinci akıllı saat olacak. Heyecanla beklenen akıllı saat şimdi renk seçenekleri, özellikleri ve dahasıyla karşımızda. Ayrıca akıllı saatin yakında bizlerle olacağı da ortaya çıktı. Gelin tüm detaylara göz atalım.

OnePlus Nord Watch Neler Sunacak?

OnePlus, ilk akıllı saatiyle bu alana 2021 yılında giriş yapmıştı. Zamanında yoğun ilgi gören akıllı saat oldukça satılmıştı. Şimdi ise gözler şirketin Nord Watch isimli akıllı saatinde. Aktarılanlara göre akıllı saat, siyah ve beyaz renk seçeneğine sahip olacak. Ancak daha fazla renk seçeneğinin olasılıklar arasında olduğu söyleniyor. Ayrıca akıllı saatin fitness odaklı özellikler ve güçlü bir batarya taşıyacağı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde akıllı saatin tasarımı da ortaya çıkmıştı. Akıllı saatin sağ kısmında kontrol için bir taç görmek mümkün. Kavisli tasarımıyla birlikte akıllı saat, estetik düzeyini üst düzeye çıkarıyor. Metal çerçeve ile kullanım hissi daha da yükseliyor.

Bunlara ek olarak akıllı saatin SpO2 kan-oksijen/nabız ölçümleri ve uyku takibi yapabileceği de ortaya çıktı. Uygun fiyatla gelecek olan akıllı saatin, ilk saat gibi yüksek oranda satılacağını düşünüyoruz. Ülkemize giriş yapmasını dilediğimiz akıllı saat çok yakında tanıtılacak. Gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu