Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi 14 Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı

Güvenilir bir kaynak, Xiaomi 14 modelinde yer alacak kameranın ayrıntılarını paylaştı. Telefon ayrıca 1TB’a kadar depolama sunacak.

Xiaomi’yi 2024 yılında temsil edecek ilk amiral gemisi telefonlar Xiaomi 14 ve 14 Pro olacak. Markanın bu telefonları yıl bitmeden duyurması beklenirken, mobil dünyasıyla yakından ilgiliyseniz telefonların son dönemde birçok habere konu olduğunu görmektesiniz.

Muhtemelen aralık ayında tanıtılacak olan Xioami 14’e dair son olarak Digital Chat Station adlı hesaptan telefonun kamera ve depolama birimlerine dair yeni bilgiler geldi. Aynı kaynağın bir süre önce telefonun şematik görüntüsünü sızdırdığını hatırlatalım.

DCS’ye göre, Xiaomi 14’te öncülünden daha büyük bir kamera sensörü yer alacak. 50 megapiksel çözünürlüğündeki bu kamera 1/1,28” sensör büyüklüğünde olacak. xiaomi 13’teki sensör 1/1.49″ büyüklüğündeydi. Xiaomi 14’ün arkasında iki kamera daha olacak. Bunlardan biri telefoto, diğeri ultra geniş açılı olacak.

Xiaomi 14’te beklendiği gibi düz bir ekran yer alacak. Telefon, ultra ince ekran çerçeveleriyle muhtemelen bu alanda bir rekora imza atacak. Bir diğer önemli gelişme depolama biriminde yaşanacak. Kaynağa göre kompakt amiral gemisi telefonda 512GB ve 1 TB depolama seçenekleri göreceğiz.

Daha önceki raporlara göre Xiaomi 14’te 90W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteğine sahip 4860 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacak. Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak telefon ayrıca 4K video kaydı gerçekleştiren ön kameraya sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu