Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno7 Z Şık Tasarımı ve Uygun Fiyatıyla Geliyor!

Şirketin üst seviye telefonunun yeni sürümü OPPO Reno7 Z, render görüntüleri ile gündeme oturdu. İşte cihazın detayları sizlerle.

Bu ayın başlarında OPPO, Reno7 ve Reno7 Pro olmak üzere iki akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Serinin yeni sürümü olan OPPO Reno7 Z ise seriden daha farklı bir tasarıma sahip. Bunlara ek olarak şirket, bu cihazın lansmanından önce resmi görüntülerini ve önemli özelliklerini yayınladı. Gelin cihazın detaylarını inceleyelim.

OPPO Reno7 Z Tasarımıyla Cezbediyor

Şirketin internet üzerinde yayınladığı render görüntülerinde, Reno7 Z’nin degrade yeşil ve siyah renklerde olduğunu görüyoruz. Telefonun ön kısmında ise kalın bir çene ve delikli bir ekran ile karşılaşıyoruz. Arka panelde ise üçlü kamera sistemi yer alıyor.

Cihazın sağ kısmında bir güç tuşu ve sol tarafında ses seviyesi düğmesi mevcut. Cihazın üst kısmında bir mikrofon ve alt tarafında 3,5mm ses jakı, mikrofon, USB-C bağlantı noktası ve hoparlör ızgarası yer alıyor. Ekran içi parmak izi sensörü ise cihazın güvenliğini sağlıyor.

OPPO Reno7 Z

Teknik detaylarda ise akıllı telefona Snapdragon 695’in güç verdiğini görüyoruz. 65W SuperVOOC hızlı şarj desteği ile gelmesi beklenen cihaz, 4.500 mAh pil kapasitesi ile kutudan çıkacak. Bunlara ek olarak sanal RAM özelliği de cihazda yer alacak.

Cihazın diğer bilgileri şu anlık kısıtlı. Cihazın tam özelliklerinin 24 Şubat’ta tanıtılarak ortaya çıkması bekleniyor. Yeni gelişmeler için sıkı takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu