AndroidGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

WhatsApp Merakla Beklenen Emoji İle Yanıt Özelliğini Kullanıma Sundu


WhatsApp, bir süredir dahili olarak test ettiği emoji tepkilerini beta kullanıcıları için kullanıma sundu. Yeni özelliği çok seveceksiniz.

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, kitlesini korumak için sık sık güncellemeler yaparak yeni özellikler sunuyor. Meta’ya ait şirket Telegram ile kıyasıya rekabet ederken, aynı zamanda ezeli rakibinin özelliklerini de platforma ekliyor. Halihazırda Telegram’da bulunan mesajlara emoji ile yanıt verme özelliği WhatsApp tarafından bir süredir test aşamasında idi. Görünüşe bakılırsa şirket artık dahili testlerde sona gelerek emoji ile tepki verme özelliğini beta kullanıcılarına sunmaya başladı.

WhatsApp emoji ile tepki verme özelliğini sunmaya başladı

Üçüncü taraf mesajlaşma uygulaması  WhatsApp, Meta’nın; Instagram, Facebook ve Messenger için sunduğu emoji tepkisini almaya başladı. Daha önce söz konusu özelliğin ekran görüntüleri sızdırılırken, şimdi ise emoji ile tepki verme beta kullanıcılarının bazısı için sunuldu.

Yeni özelliğe sahip olan şanslı kişiler, son beta sürümünde gelen bu özelliğin ekran görüntüsünü de paylaştı. Ancak emoji ile tepki verme özelliği, son beta sürümü yükleyen herkes için gelmiyor. Görünüşe bakılırsa WhatsaApp bu özelliği şimdilik sınırlı sayıda kullanıcıya sunuyor.

WABetainfo’nun haberine göre yeni emoji tepkileri, WhatsApp’ın 2.22.8.3 beta sürümünde kullanılmaya başladı. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi bu özellik şimdilik sınırlı sayıda kullanıcıya ulaşıyor. Tam testler tamamlandığında WhatsApp, emoji tepkimelerini tüm kullanıcıları için piyasaya sürecektir.

Yeni emojiler yukarıdaki ekran görüntüsünde açıkça ortada. Mesajların üzerinde yer alacak emojiler; aşk, gülme, şaşkın, üzgün ve teşekkür tepkimelerini içerecek. Bu sayede kullanıcıları karşı taraftan gelen mesaja görüldü atmak yerine, kısayoldan emojiler ile tepki verebilecekler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu