Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme GT 2 Tanıtım Tarihi Açıklandı! Realme Canavarı Salıyor!

Realme’nin yeni amiral gemisi Realme GT 2 için tarih verildi. Kamera ve donanım canavarı çok yakında bizlerle birlikte olacak.

Çinli teknoloji üreticisi realme bugün, 20 Aralık’ta realme GT 2 serisinin küresel lansman etkinliğini düzenleyeceğini resmi olarak açıkladı. realme GT2 Pro, geçen ay CEO Sky Li tarafından onaylanmıştı. Bu süreçte şirket ayrıca telefonun Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti tarafından destekleneceğini açıklamıştı. Kamera ve donanım konusunda rakiplerine göz dağı verecek olan GT2 serisi, tasarım konusunda da benzersiz olacak gibi görünüyor.

RMX3300 model numarasına sahip AnTuTu test sonuçlarına göre telefon bu testten 1.025.215 puan almayı başarıyor. Testte öne çıkan özellikler arasında 12GB LPDDR5 RAM, 256GB UFS 3.1 depolama, 120Hz yenileme hızı ekranı ve Android 12’nin yer aldığını belirtelim.

Yakın zamanda ortaya çıkan telefonun çizimleri, Nexus 6P‘ye benzeyen çift LED flaşlı yatay bir arka kamera parçasını ortaya çıkardı. Realme’nin yeni canavarının 50MP ve 8MP kamera kurulumuna sahip olduğu ve gölgelenmeyi, tüm yüzeylerde çoklu kaplamayı ve arkadan aydınlatmaya karşı direnci azaltarak en küçük kamera gövdesinde en iyi çekim performansını vaat eden GR Lensi içerdiği söyleniyor.

Realme GT 2

Telefonun 6.8 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüğünde 120Hz tazelemeli OLED ekran ile geleceği de sızıntılar arasında yer alıyor. Çin’de 3C sertifikası alan telefon, realme GT ile aynı 65W hızlı şarjı ortaya çıkardı. Telefonun 5.000 mAh bataryaya sahip olduğu söyleniyor.

CEO, telefonun 800 doların üzerinde fiyatlandırılacağını belirtti. Çip krizi ve enerji krizinden dolayı firmalar bu yıl maalesef ki fiyatları artıracak gibi görünüyor. Bakalım Realme gibi diğer firmalar da fiyatlarda ciddi bir artış yapacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu