Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Mate 30 Pro bu tasarımla gönülleri fetheder

Huawei Mate 30 Pro kuşkusuz bu yılın en çok konuşulan telefonlarından biri olacak. Mate 30 Pro’nun Huawei tarafından geliştirilen işletim sistemine sahip ilk telefon olacağı şu sıralar konuşul da, tasarım ve teknik özellikler şu an bile belli olan hatta lisanslama süreci tamamlanan telefonun Android işletim sistemiyle geleceğine kesin gözüyle bakıyoruz.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Karşınızda Huawei Mate 30 Pro! 

Tasarım demişken, amiral gemi telefonun nasıl bir görünüme sahip olacağı merak konusu. Çinli news.mydrivers.com sitesinin aktardığı bir haberde yer verdiği görseller Mate 30 Pro’ya ait olabilir. Önde ekrana gömülü çift kameranın kullanıldığı telefonda, arka tarafta Mate 20 serisinden alıştığımız kamera düzenini görüyoruz. Ancak burada artık dört kamera ve bir LED flaş görüyoruz. Haliyle kameralar için ayrılan alan daha da büyümüş görünüyor.

Ekrana gömülü ön kamera düzeni Galaxy S10 serisi ile birlikte zihinlere iyice yerleşti. Birçok kullanıcıya göre çentikten daha iyi görünen bu çözüm Mate 30 Pro’yu daha güzel gösteriyor. En azından P30 serisiyle birlikte Mate 20 Pro’daki çirkin görünen çentikten kurtulduğumuzu söyleyebiliriz.

İlk gelen bilgiler telefonun Kirin 985 işlemcisinden güç alacağı, 5G versiyonunun olacağı ve 55W süper hızlı şarjlı 4.200 mAh büyüklüğünde pil taşıyacağı yönünde. Dörtlü kameraya gelince; Huawei’in burada P30 Pro’nun kamerasının üzerine ne koyacağı merak konusu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu