Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Meizu Pro 7 Galaxy S8 modelinden esinleniyor

Akıllı telefon dünyasının sevilen başarılı firmalarından Meizu bir sonraki tepe modeli Meizu Pro 7 için hazırlıklarını sürdürüyor. Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo aracılığıyla yayınlanan bazı görüntülerin Meizu Pro 7 modeline ait olduğu iddia edildi. Yayınlanan görüntülerde ilk bakışta Meizu Pro 7 Galaxy S8 benzerliği dikkat çekecektir.

Meizu Pro 7 Galaxy S8
Meizu Pro 7 Galaxy S8

Görüntüler Meizu Pro 6 modellerin tasarım anlayışının da süreceğini gösteriyor. Tamamı metalden oluşan bir kasanın eşlik edeceği Meizu Pro 7’de Galaxy S8 serisi modellerde olduğu gibi bir hayli inceltilmiş ekran çerçeveleri göreceğiz. Kavisli ekran ile donatılacak telefonda daha önce ön bölümde yer alan home butonu bu defa ne önde ne de arkada karşımıza çıkıyor. Yayınlanan görüntülerin ne kadar gerçek olduğunu bilmiyoruz, ancak Meizu Pro 7’de ekran altına gömülü parmak izi sensörü görmek şaşırtıcı olmayacaktır.

Telefonun tanıtım tarihi henüz bilinmiyor, ancak teknik özellikler noktasında bazı detaylar dillendirilmeye başlandı bile. İddiaya göre Meizu Pro 7’de 5.7 inç büyüklüğünde 4K çözünürlüklü ekran, Snapdragon 835 ya da 10 çekirdekli Helio X30 işlemci, 4GB RAM + 64GB, 6GB RAM + 128GB ve  8GB RAM + 128GB şeklinde bellek, 12 megapiksel (Sony IMX362 CMOS) arka kamera ve mCharge 4.0 hızlı şarj teknolojisi yer alacak.

HTC U 11 kutu içeriğinde önemli bir detay olacak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu