Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei İkinci El Telefon Satışına Başladı! Bu Fiyatlar da Neyin Nesi?

Akıllı telefon dünyasında zor günler geçiren Huawei bir süre önce ikinci el telefon satışını başlatmıştı. Şimdi bu modellerin sayısı artıyor.

2019’dan bu yana devam eden yaptırımlar nedeniyle akıllı telefon pazarında zor günler geçiren Huawei, çıkış yolları aramayı sürdürüyor. Bazı telefonlarını farklı markalar altında satışa sunmayı planlayan Huawei bir süreden beridir ikinci el cihaz satışını da başlattı. Şirket bu defa ikinci telefon satışında model sayısını artırıyor. Şimdi kullanılmış Huawei P40, P40 Pro ve Nova 7’yi satışa sunuluyor. Ancak bu fiyatlarla telefonların satması pek mümkün görünmüyor.

Huawei sertifikalı kullanılmış akıllı telefonlar 120 özel testten geçmiş olup, yüzde yüz Huawei onaylı parçalara sahiptir. Telefonlar ayrıca HarmonyOS 2.0 işletim sistemiyle çıkış yapıyorlar ve pilleri yenisi ile değiştirip garanti süreleri bir yıl uzatılıyor.

Huawei P40 Pro

Huawei’den yapılan açıklamaya göre telefonlarda kullanıma bağlı olarak izler, ekranda ya da kasada ufak çizikler ya da darbeler bulunabilir. İşlevsellik açısından ise herhangi bir sorun bulunmuyor.

Huawei’den yapılan açıklamaya göre bu modeller 24 Ocak tarihi itibariyle Çin’de satışa sunulacak. Fiyatlar Huwei P40 için 640 $, Huawei P40 Pro için 790 $ ve Huawei Nova 9 için 440 $ olarak belirlendi. Açıkçası bu telefonların tümünün açıklanan fiyatlardan hiçbir şanslarının olmadığını söyleyebiliriz. İki yıl önce tanıtılan Huawei P40 Pro’nun ikinci eli bugün Çin’de Xiaomi 12 Pro ve OnePlus 10 Pro’dan daha yüksek görünüyor. Yine P40’ın ikinci el fiyatı Xiaomi 12’nin sıfır fiyatından yüksek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu