Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 mü Geliyor? 200W Şarj Neler Oluyor!

Teknoloji devi tarafından bir bomba daha 200W kablolu şarj akıllara zarar. Aklımıza gelen ilk soru Xiaomi Mi Mix 4 geliyor mu?

Xiaomi markası tarafından, iki gerçek amiral gemisi akıllı telefon geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. Tabii ki Mi 11 ve Redmi K40 serisinden bahsediyoruz. Yoksa Xiaomi Mi Mix 4 mü geliyor? Sorusunu duyar gibiyiz. Bu markayı ve ürünlerini beğenmeyebilirsiniz, ancak Mi 10’dan başlayarak kabul etmeliyiz ki, premium akıllı telefon pazarına girdi ve şimdi üst düzey modeller yapıyor. Birinci sınıf özelliklerle geldiklerini ve hatta rakiplerde bulunamayan bazı özelliklerle övünebileceklerini siz değerli kullanıcılarla paylaşmamızda fayda var. Bunların arasında kamera performansı ve hızlı şarj desteğinden bahsedebiliriz. Ancak bunlar 2021’in tek amiral gemisi modelleri olmayacak.

Bugün, tanınmış bir blog yazarı , Xiaomi’nin şu anda, yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi planlanan yeni bir amiral gemisi ürününü test ettiğini duyurdu. Daha da ilginci, ilk 200W hızlı şarj olan akıllı telefon olacak. Ayrıca, bu Xiaomi telefonu yüksek güçlü kablosuz şarjı destekleyecek. Bir hatırlatma olarak, Xiaomi’nin en hızlı şarj olan akıllı telefonu, 120W şarjı destekleyen Xiaomi Mi 10 Ultra’dır . Ne yazık ki, bu cihazdan başka bir model daha hızlı bir şarjla gelmedi. Yani 200W şarjlı yeni Xiaomi cep telefonu bittiğinde, yalnızca Xiaomi’nin en hızlı şarj olan akıllı telefonu değil, aynı zamanda dünyanın en hızlı şarj olan cihazı olacak.

Xiaomi Mi Mix

XİAOMİ Mİ MIX 4 ÖZELLİKLERİ

Bu Xiaomi telefonun adı hakkında kesin bir şey yok, ancak firmanın Mi Mix 4 ile uğraştığını düşünmek için her türlü neden var. İkincisi, ekran altı kamera teknolojisi ile gelmesi bekleniyor. Xiaomi, geçtiğimiz yıl üçüncü nesil ekran altı kameranın seri üretimini gerçekleştirdi . Xiaomi ayrıca bunun için özel olarak bir dizi özel kamera optimizasyon algoritması geliştirdi. Ekran altı kameranın çekim etkisi temelde geleneksel kameranınki ile aynı olacak. Böylece, ekran altı lensin kullanım etkisini etkin bir şekilde geliştirecek.

Genel olarak bakıldığında yaklaşık iki yıldır görünmeyen Mi Mix 4, sadece gerçek bir tam ekran tasarımıyla gelmekle yetinmeyecek. Aynı zamanda birinci seviye donanım ve hızlı şarj performansına sahip olacak. Belki 200W Şarj desteği sunacak olan model Mi Mix 4 olacak. Herşeyi zaman gösterecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu