AndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy S23 FE Her Yerde Satılmayacak

Yılan hikayesine dönen Samsung Galaxy S23 FE bu yılın üçüncü çeyreğinde tanıtılacak. Ancak telefon belirli pazarlarda satışta olacak.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesi, Galaxy S23 FE modeli hakkında bilgiler aktarmaya devam ediyor. Sitenin yayınladığı yeni bir rapora göre Samsung Galaxy S23 FE bu yılın üçüncü çeyreğinde (Temmuz-Eylül dönemi) tanıtılacak. Telefon tanıtıldıktan sonra sınırlı pazarlarda satışta olacak. Yılın dördüncü çeyreği ve 2024’ün ilk çeyreğinde telefonu daha fazla ülkede göreceğiz, fakat bu pazarlar S21 FE ile kıyaslandığında sınırlı olacak

Site bu ayrıca telefonun işlemci birimini netleştiriyor. Galaxy S23 FE modeline AMD’nin Xclipse 920 GPU’suna sahip Exynos 2200 işlemci birimi güç verecek. Aynı işlemcinin Galaxy S22 serisinde yer aldığını hatırlatalım.

Samsung Galaxy S23 FE’nin söylentilere konu olan diğer özellikleri arasında 50 megapiksel ana kamera, 25W şarjlı 4.500 mAh pil, 6GB/8GB RAM ve 128GB/256GB depolama yer alıyor.

Öte yandan Samsung’dan henüz Galaxy S23 FE hakkında bir açıklama gelmedi. Samsung’un temmuz ayı sonunda katlanabilir telefonlar için bir ekkinlik düzenleyeceğini biliyoruz. Galaxy S23 FE bu etkinlikten kısa bir süre önce tanıtılabilir. Geçtiğimiz gün telefonun bazı sertifika süreçlerinden geçtiğine şahit olduk. Tüm bu gelişmeler S23 FE’nin yaklaştığını gösteren önemli belgeler.

Editörün Notu: Samsung’un Fan Edition telefonları ülkemizde büyük ilgi görüyor. Dolayısıyla Samsung’un S23 FE’yi Türkiye’de satışa sunmasını bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu