Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 40 Pro arkasında ikinci ekran ile gelecek! İlginç olmuş

Az önce ortaya çıkan Huawei Mate 40 Pro görselleri sayesinde Huawei’nin büyük bir inovasyon peşinde olduğunu görüyoruz. Tasarım güzel, peki ya kullanış?

Akıllı telefon pazarında tüm telefonların birbirine benzediği ve hiçbir inovasyonun yapılmadığı bir dönemden geçiyoruz. İnovasyon denince akla gelen ilk marka olan OPPO bile yeni nesil amiral gemisi Find X2 serisinde Infinty-O ekran kullanarak kendi hayranları arasında hayal kırıklığı yarattı. Huawei P40 serisi de geçtiğimiz yıl Galaxy S10 Plus serisinde gördüğümüz hap şeklinde Infinty-O kullanılacak. Asıl değişim ise Huawei Mate 40 Pro ile ortaya çıkacak.

Az önce paylaşılan görsellere baktığımızda Huawei’nin yeni nesil amiral gemisi Mate 40 serisinin arka kamera kısmının yuvarlak etrafına bir ekran koyacağını görüyoruz. Bu ekran ile zoom yapabilme, ses açıp kapayabilme, bildirimleri görebilme, mesajları okuma ve saatin gösterilmesi gibi birçok işlevin yapılabilmesi sağlanacak.

Gerçekten çok başarılı bir inovasyon bizi bekliyor. Ne kadar kullanışlı olur bilemiyoruz ama telefonun arkasında ekran formatını da hatırlayacaksınız daha önce incelemesini yaptığımız Meizu Pro 7 serisinde görmüş ve sizler için de deneyimlemiştik.

Huawei birbirine bu kadar benzeyen telefon pazarına farklı bir inovasyon kazandıracak burası kesin ama bunun ne kadar kullanışlı olacağını da biz ekip olarak birbirimiz ile konuştuk ve bazı küçük denemeler yaptık. Açıkçası bu ekranın bir bildirim ekranı olması güzel ama bildirimleri bizim haricimizde birilerinin okuma fikri de pek iyi değil.

Peki siz bu tasarım ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı lütfen bizlerle aşağıdaki alandan bildirin…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu