Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknolojiXiaomi

Leica Ve Huawei İlişkilerine Ara Verebilir! Leica’nın Yeni Aşkı Kim Olacak?

Huawei ve Leica arasındaki anlaşma yakında sona erecek. Şirket telefonlarında hangi kamera markasını kullanacak bilinmiyor.

Son günler de gündemden düşmeyen Huawei markası yepyeni gelişmeler ile haberlerimize konu oluyor. Yeni işletim sistemine ek olarak attığı diğer adımlar ile de dikkatleri üzerine çeken şirket, adından söz ettiriyor. Aslında daha önce ki haberlerimizde de bugün ki durumdan söz etmiştik. Şirket yıllardır akıllı telefonların da Leica marka kameralara yer veriyordu. Bu yıl sonuna doğru ortaklık anlaşmasının sona ereceğini biliyorduk. Ancak şirketler anlaşmayı tazeleyecek mi yoksa devam mı ettirecek hala belli değil. Yakın da Xiaomi ve Leica markası da birbirlerine yaklaşabilirler.

Pek çok akıllı telefon üreticisi telefonların da Sony marka kameralar ve sensörler kullanıyor. Ancak bazı şirketler de Leica markasını tercih ediyor. Leica markası böyle giderse Xiaomi markası ile bir dostluk kurabilir ve diğer şirketin pabucunu dama atabilir.

Huawei
Huawei

Leica Ve Huawei Yeniden Anlaşacak Mı? 

Leica markası daha fazla akıllı telefon üreticisi ile ortaklık kurmayı düşünüyor gibi görünüyor. Bu telefon markaları arasında da kuşkusuz Honor ve Xiaomi yer alıyor. Bu iki firmaya ek olarak Sharp markasına da yakınlık besleyen şirket bugün bazı söylentiler ile gündeme geldi. Bildiğiniz üzere Leica yıllardır Huawei’nin telefonlarında yer alıyordu. Daha doğrusu şirketin kamera özelliklerinde baktıysanız Leica imzasına denk gelmişsinizdir. Bugün gelen sızıntılara göre Leica markası şirket ile bağlarını koparmayacak ancak diğer şirketler ile de anlaşmalar imzalayacak. Bakalım resmi detaylar ne zaman ortaya çıkacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu