Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Farklı bir görünüme sahip Galaxy Note 8 ortaya çıktı

23 Ağustos’ta tanıtılması beklenen Galaxy Note 8 cephesinden görüntüler gelmeye devam ediyor. Ünlü sızıntı sitesi slashleaks.com telefona ait olduğu öne sürülen yeni bir görüntü yayınladı. Farklı bir görünüme sahip Galaxy Note 8 ortaya çıktı diyebiliriz, zira yayınlanan görüntüde Galaxy Note 8’in üst ekran çerçevesinin bir hayli kalın ve simetrik tasarımdan uzak olduğu görülüyor.

Galaxy Note 8 ortaya çıktı

Daha önceki bir sızıntıda Galaxy Note 8 modelinin Galaxy S8 serisi telefonlara benzer bir görünüme sahip olduğunu gördük. Hatta ekran köşelerindeki oval yapı Note 8’de kaldırılmıştı. Samsung görünüşe bakılırsa birden fazla Note 8 prototipi üzerinde çalışmış. Nihai tasarımda üst çerçevenin bu kadar kalın olmasına açıkçası ihtimal vermiyoruz.

Galaxy Note 8 ortaya çıktı
Galaxy Note 8 ortaya çıktı

Arka bölümde kamera yanına konumlandırılan parmak izi sensörü nedeniyle kullanıcılarda yoğun eleştiri alan Samsung’un Galaxy Note 8’de bu şekilde bir ön görünüme yer vermeyeceğini düşünüyoruz. Yayınlanan son resmi görüntülere göre Galaxy Note 8 tasarımı alt bölümdeki gibi olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu