Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google Camera Go 2.5 ile Ucuz Telefonların Kameraları Şaha Kalkacak

Android Go kapsamında geliştirilen Google Camera Go 2.5 bugün MOD’lu sürümü ile karşımıza çıktı. Ucuz telefonların kameraları şaha kalkacak.

Google Pixel akıllı telefonlar için Google Camera uygulamasının sadeleştirilmiş bir sürümü olan Google Camera Go, teknoloji devi tarafından geçen Mart ayında piyasaya sürülmüştü. Zamanla, şirket daha fazla özellik ve yetenek eklemeye devam etti. Ancak bu uygulama maalesef ki Android Go kapsamında üretilen telefonlar ile sınırlı kalmıştı. Bugün ise Google Camera Go 2.5 sürümü MOD’lanarak diğer uygun fiyatlı Android telefonlara da geldi.

Google Camera Go 2.5’in en son sürümü, Greatness grubundan daha fazla Android akıllı telefon için destek getiren yeni bir MOD ile güncellendi. Bu sürüm, portre ve gece modları gibi ek özelliklerle birlikte geliyor. Yani uygun fiyatlı Android telefonlarda artık gece modu özelliğini kullanabileceksiniz.

Camera Go 2.5 MOD’un en son sürümü, Android 8 veya üzeri olan hemen hemen her akıllı telefonda çalışıyor. Ancak yine de  bazı cihazlarda, özellikle çok eski modellerde çalışmama ihtimali var. Bunu deneyerek test etmeniz gerekiyor.

Google Camera Go 2.5

Google, Camera Go uygulamasının Android Go akıllı telefon kullanıcıları için temiz ve basit bir arayüzle oluşturulduğunu, bu nedenle acemi kullanıcılar için kullanımın daha kolay olduğunu söyledi. Uygulama ayrıca ne kadar fotoğraf ve video depolama alanı bulunduğunu takip eder ve kullanıcıların yeni içeriklere yer açmasına yardımcı oluyor.

Şu anda mevcut Google Kamera uygulamasının üç sürümü bulunuyor. Bunlar normal Google Kamera, Google Camera Go’nun daha hafif sürümü ve ek cihazları destekleyen yeni MOD olarak ayrışıyor. Telefonunuza uygun sürümü seçerek kameranıza şahane özellikler kazandırabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu