Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note 10 Plus Sahiplerine Müjde! Geldi!

Fiyatı ile cepleri yakan Samsung Galaxy Note 10 Plus yepyeni bir güncelleme aldı. Bu güncelleme kullanıcıların yüzünü güldürdü. Güncelleme bazı ülkelerde yayında.

Devasa ekranı ile geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen Samsung Galaxy Note 10 Plus şu sıralar fiyatı ile cüzdanlarımızı yakmaya devam ediyor. Dünya çapında milyonlarca adet satmayı başaran akıllı telefon aylar sonra bir de güncelleme aldı. Bu güncelleme kullanıcıların yüzünü güldürecek bazı ince ayrıntılara da sahip.

Sade tasarımı ve uzun ömürlü pili ile kullanıcılara uzun süreli bir deneyim sunan başarılı akıllı telefon, devasa ekranı sayesinde eşsiz bir film izleme deneyimi de sunuyor. Özellikle bu özellik dizi tutkunları tarafından oldukça beğeniliyor. Tabii oyun oynayan kesim de bu özellik ile en iyi deneyimi elde etmeye devam ediyorlar.

"<yoastmark

Bildiğiniz üzere Note 10 Plus aylardır güncelleme almıyordu. Bugün gelen bilgiler ile akıllı telefona Ocak 2021 güncellemesinin geldiği belli oldu.

Kullanıcılara Ocak 2021 Android Güvenlik Yaması sunulurken bu yama ile çeşitli sorunların giderildiği ve çeşitli iyileştirmelerin yapıldığı belirtildi. Şuanda birkaç ülkede indirilebilir olan güncelleme ülkemiz kullanıcılarına da yakında sunulacak.

Bu güncelleme ile telefonda meydana gelen bazı hatalar da çözüme kavuşturulmuş olacak. Güncelleme cihazın genel sistem kararlılığını, performansını ve güvenliğini artırmış olacak. Güncellemenin dosya boyutuna dair bir bilgi olmazken, kullanıcıların Wi-Fi ile bu güncellemeyi indirmeleri öneriliyor.

Samsung birkaç ay önce bu güvenlik güncellemesinin bazı Galaxy telefonlara da geleceğini duyurmuştu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu