Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei P40 Pro kamerası ile şov yapacak!

Tanıtımına sayılı günler kalan Huawei P40 Pro hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Telefonda tam beş adet arka kamera yer alacak gibi görünüyor.

Leica ile el sıkıştıktan sonra mobil fotoğrafçılıkta rakip tanımayan Huawei, önümüzdeki Şubat ayında yeni amiral gemisi P40 ailesini tanıtacak. 5G modem destekli Kirin 990 yonga seti ve 8 GB RAM ile kutusundan çıkacak olan bu telefonlar, kameraları ile şov yapacak. P40 modelinde üçlü kamera kurulumunun yer alacağı uzun süredir söyleniyordu. Bugün ise ailenin büyük abisi P40 Pro hakkında bilgiler geldi.

Huawei P40 Pro beşli kamera kurulumu ile gelecek!

Yayınladığı render görsellerinin neredeyse tamamı doğru çıkan Ben Geskin, bugün P40 Pro‘ya ait render görselini yayınladı. Görsele göre; telefonda tam beş adet kamera kurulumu yer alacak. Tahminlerimize göre bu kamera kurulumu; ana kamera + ultra geniş açılı lens + makro lens + mono lens + ToF (derinlik algılama) şeklinde konumlandırılacak. Henüz bu kameraların kaç Megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı ise henüz bilinmiyor.

Huawei P40 Pro

Telefonun ön tarafında ise çift kamera kurulumu yer alacak. Portre selfie konusunda çok canlar yakacak olan bu ön kamera, telefonun sol üst bölümüne Galaxy S10 Plus‘tan da aşina olduğumuz gibi nokta şeklinde konumlandırıcak. Bu kameraların da kaç Megapiksel olacağı ise henüz bilinmiyor.

Tam ekran tasarımı ile gelecek olan P40 ailesinin sunacağı bir dizi yenilik olacak. Bu yenilikler etkinlikte tanıtılacak. Tasarım konusunda oldukça premium bir deneyim sunacağı görünen bu modellerin Google ile anlaşma sağlanamadığı takdirde kutusundan Google Servisleri olmadan çıkacağını belirtelim. Huawei Servisleri ve Huawei’nin marketi ile hizmet verecek olan bu modeller, 2020‘ye damgasını vuracak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu