Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Flaş Haber: Casper G serisi akıllı telefon sızdırıldı!

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın öncülüğünü başlattığı “yerli üreticilere destek” tam hız devam ederken bizde teknoburada.net ailesi olarak yerli üreticilere desteğimizi sürdürüyoruz. Casper Via A3 Plus ile büyük bir çıkış yakalayan yerli üretici Casper‘ın yeni nesil akıllı telefonuna ait olduğu iddia edilen bir görsel ortalığı karıştırdı. Zira Casper‘ın bir süredir yeni bir model üzerinde çalıştığı haberleri ortada dolaşıyordu. Casper G serisi adı verilmesi muhtemel olan yeni telefonun ekranı bugün ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre Casper G serisinin ekranının 6,22 inç boyutuyla öne çıkıyor. Yerli üreticiler arasında en büyük ekrana ve en küçük çentiğe sahip olması muhtemel olan ekranın ilk görselini sizlerle paylaşıyoruz.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Casper G serisi
Casper G serisi

Casper G serisinin ekran sızıntısı ortaya çıktı!

Ortaya çıkan bilgilere göre Casper G serisi Casper’ın şu zamana kadarki en büyük ekranlı telefonu olacak gibi görünüyor. Detaylı olarak incelemesini yaptığımız Casper Via A3 Plus 6,2 inçti ama ortaya çıkan bu ekran 6,22 inç ve özellikle hem çentiğinin hem de alt ve üst çerçevelerinin daha az olması ile öne çıkacak gibi görünüyor.

Yeni işlemci yeni nesil yapay zeka!

Yonga seti tarafında ise henüz bir bilgi bulunmuyor ama Casper Via A3 Plus modelinde yapay zekalı Helio P60 yonga setini kullandığını biliyoruz. Bu telefonda da mutlaka ama mutlaka mobil pazarın yeni trendi yapay zekayı göreceğimizi düşünüyoruz.

Casper G serisi

Casper G serisinin fiyatı ne olacak?

Fiyat noktasında henüz net bir bilgi bulunmuyor ama dolar kurunun geri gelmesi ve en önemlisi stabiliteye kavuşmasından dolayı fiyatın beklentiler düzeyinde olacağını tahmin ediyoruz. Gelişmeleri öğrendikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…

Casper Via A3 Plus inceleme – “En güçlü yerli” test masamızda!!!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu