Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLG

LG G7 yoksa LG V30 Plus Alpha var!

LG G7 çalışmalarının sil baştan başlaması nedeniyle telefonun nisan ayında tanıtılacağı gündemde geldi. Daha önceki iki G serisi telefonu şubat ayında MWC etkinliklerinde duyuran LG, G7 gecikmesine rağmen bu yıl ki Mobil Dünya Kongresi’ni boş geçmeyecek. LG haberlerinde güvenilir bir kaynak olan  Kore Herald sitesine göre LG, V30’un farklı bir versiyonunu hazırlıyor. LG V30 Plus Alpha olarak isimlendirilecek telefonun yapay zeka özellikleriyle ön plana çıkacağı bildiriliyor.

LG V30 Plus Alpha modeli geliyor

LG’nin mobil tarafındaki yeni stratejisine göre mevcut modellerin daha fazla korunması sağlanacak. Bu nedenle mevcut telefonların farklı sürümlerini görmeye alışacağız. Alpha modelde donanım tarafında nelerin değişip değişmeyeceğini açıkçası bilmiyoruz. LG V30+ Alpha özellikleri kırpılmış uygun fiyatlı bir çözüm de olabilir.

LG V30 Plus Alpha
LG V30 Plus Alpha

Mobil üreticilerin son dönemde yapay zeka özelliklerine daha fazla odaklandığını görüyoruz. LG’nin yeni modelde sergileyeceği bu gelişmelerin Google Asistan etrafında toplanması bekleniyor. LG ve Google’ın zaten bu noktada yakın işbirliği içerisinde olduğu biliniyor.

 

Xiaomi Mi Mix 2s özellikleri ve fiyatıyla karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu