Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 12 için Android 13 Tabanlı MIUI 13 Müjdesi!

Xiaomi güncelleme konusunda elini taşın altına koymaya devam ediyor. Şimdi de Xiaomi 12 için Android 13 güncellemesi test ediliyor.

Google, bugün Pixel 6 ve diğer modelleri için Android 13 güncellemesini yayınladıktan sonra, diğer üreticiler de düğmeye bastı. Güncelleme konusunda uzun bir süredir elini çabuk tutan Xiaomi’den de atak geldi. Xiaomi 12 için Android 13 tabanlı MIUI 13 güncellemesinin bugün testlerinin başladığı açıklandı.

Global çapta yapılan bu beta sürecinde her model için ilk 200 kullanıcı, yeni işletim sistemini ilk gelen ilk hizmet esasına göre test etme şansına sahip olacak.

Başvuruyu yapanlar, OTA güncellemesiyle ilgili ayrıntılar için özel bir Telegram kanalını takip etmek zorunda. Ayrıca, MIUI Global kararlı ROM’u kullanıyor ve uygun bir Mi hesabı olan Mi Topluluğunun üyesi olması gerekiyor. Xiaomi ayrıca kullanıcılara verilerini yedeklemelerini belirtiyor. Çünkü kararlı sürüme dönmek istenirse telefonları sıfırlamanız gerekecek.

Xiaomi 12 için güncelleme 13.0.4.0 TLCMIXM ve Xiaomi 12 Pro ise MIUI 13.0.4.0 TLBMIXM yapı numarasına sahip olan güncelleme 4.23 GB büyüklüğünde olması ile dikkat çekiyor. MIUI 13 güncellemesi ile kendine has bir ekosistem oluşturmak isteyen Xiaomi’nin, nihai sürümü ne zaman sunacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Türkiye pazarında da satılan bu telefonlar bir aksilik olmaz ise 2023’ün ilk ışıklarında güncelleme ile tanışacak. Bakalım MIUI 13 arayüzü Xiaomi sahiplerine sorunsuz ve hızlı bir deneyim sunabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu