Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S20 ve Fold 2 için ilk video geldi! Tarih belli oldu

Bugün ortaya çıkan tanıtım videosu ile birlikte Samsung Galaxy S20 ve Fold 2 tanıtım tarihi kesinleşti. Peki Samsung ne zaman tanıtım yapacak?

Samsung Mobil Dünya Kongresi öncesinde (geçtiğimiz yıl olduğu gibi) yeni nesil amiral gemisi ailesini tanıtması bekleniyordu. Bugün Samsung bir video yayınladı ve yeni nesil amiral gemisi Samsung Galaxy S20 ve Fold 2 için bir tanıtım tarihi duyurdu.

Yayınlanan videoda Samsung‘un 11 Şubat tarihine işaret ettiğini görüyoruz. Mobil Dünya Kongresi’nin başlayacağı 22 Şubat tarihinden bir gün önce bu tanıtımın yapılmasını beklerken 11 gün önce tanıtım yapılacak olması bizleri oldukça şaşırttı

Samsung bize ne sunacak sır gibi saklanıyor ama tarih yaklaştıkça detaylar ortaya çıkacaktır. Galaxy S20 serisinde ikinci nesil 108 megapiksel kamera sensörü bulunacak. Bununla birlikte 10X Zoom yapabilen periskop özelliğine sahip bir kamera daha bulunacak. Arkada 4 farklı kamera kullanılacağı gelen bilgiler arasında.

Galaxy Fold serisinde ise ilk nesle göre değişiklik olacak ve istiridye kapağa sahip bir ekran yapısı bizleri karşılayacak. Her iki telefonun da fiyatları oldukça merak ediliyor. Özellikle yeni nesil Galaxy Fold 2 serisinin fiyatının 2.200€ seviyesinden 1.200€ gibi bir rakama gerilemesi öngörülüyor. Galaxy S20 serisinin ise yine 1.000 dolar seviyelerinde satışa sunulacağı belirtiliyor.

11 Şubat tarihinde görüşmek üzere…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu