Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Nova 10 Pro Kutu Açılış Videosu ile Sızdı!

Huawei’nin yakında tanıtacağı Huawei Nova 10 Pro modeli bugün kutu açılış videosu ile karşımıza çıktı. Tasarımları oldukça şık görünüyor.

Huawei’nin önümüzdeki haftalarda Çin pazarında Huawei Nova 10 Pro modelini tanıtması bekleniyor. Tanıtıma gün saydığımız bugünlerde telefon ilginç bir şekilde YouTube’da kutu açılım videosu ile ortaya çıktı. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan telefonun özellikler ide şimdiden sızmış durumda.

Aktarılan bilgilere göre Pro’da 6.67 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli OLED ekran yer alacak. Gücünü Snapdragon 778G yonga seti ve 8 GB RAM’den alacak olan telefonun 128 GB ve 256 GB depolama birimi seçenekleri bulunacak. Kamera tarafında çok iddialı olacak olan bu modelin arkasında 50 MP f/1.8 diyaframlı ana lens ve 8 MP f/2.2 diyaframlı ultra geniş açılı lens ve derinlik sensörü yer alacak.

Pro modelin ön tarafında ikili kamera kurulumu yer alancak. Birinci kamera 60 MP çözünürlüğe sahipken ikinci kamera ise 8 MP çözünürlüğe sahip portre modunu destekleyecek. Temmuz ayı içerisinde tanıtılıp Çin’de satışa sunulması beklenen bu canavar kutusundan 100W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli batarya ile çıkacak.

Pro modele ek olarak bir de ana model yer alacak. Ana modelde tahmin edebileceğiniz gibi bazı kırpmalar olacak. Bu kırplamar kamera ve hızlı şarj tarafında olacak. Ana modelde tek selfie kamerası bulunacak. Bunun dışında diğer özellikler ise Pro modeli gibi olacak. Fiyat açısından bu canavarların şimdilik kaç dolardan satışa sunulacağı bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu