Konsol OyunlarıOyun Haberleri

The Last of Us Part 2 Remastered’da No Return Modu Böyle Olacak: İlk Fragman Geldi!

Naughty Dog ve PlayStation, The Last of Us Part 2 Remastered için geliştirilen Return adlı roguelike moduna yönelik ilk fragmanı yayınladı.

Geçtiğimiz ayın sonunda duyurulan Sony ve Naughty Dog işbirliğine sahip The Last of Us Part 2 Remastered, oyun dünyasında tepkiyle karşılandı. Yapımcı firma bu tepkilere aldırış etmeden oyun için reklam yapmaya ve fragman paylaşmaya devam etti. Geçtiğimiz gün PlayStation‘un resmi YouTube hesabı üzerinden paylaşılan The Last of Us Part 2 Remastered için No Return modu fragman ile karşımıza çıktı. Oyun PlayStation 5 için 10 Ocak 2024 tarihinde yayınlanacak. No Return modu sayesinde oyuncular roguelike oynanışına sahip olacak.

The Last of Us Part II Remastered fragman
The Last of Us Part II Remastered

The Last of Us Part 2 Remastered Fragmanı ile No Return Modu Açığa Çıktı

Bu modun mantığına göre silahlarınızı yükselterek ilerleyebildiğiniz kadar ilerlemek ve nihayetinde ölmek ve yeniden başlamak. Oynanış döngüsü bu şekilde olurken oyuncular her seferinde daha güçlü düşmanlarla karşı karşıya kalacak.

No Return modu The Last of Us‘ın ana hikayesinden bağımsız olarak tek kişilik olarak oynanabilecek. Ayrıca fragmanda ardware Store, Forest, State Street, Hospital, Hospital Basement ve Gas Station gibi haritalar yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu