AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTabletTeknoloji

Huawei MatePad göründü! iPad Pro’nun havası sönecek

Bir süredir haberleri ve görselleri ortada dolaşan Huawei MatePad ile ilgili bugün resmi görsel sızıdırıldı. Tanıtım tarihi belli oldu…

Huawei tablet konusunda uzun süredir sessiz olan bir üretici. Laptop tarafında tasarım tarafında oldukça iyi bir noktaya gelen Huawei, yeni nesil bir tablet üzerine çalışıyor. Buna gerek var mı yok mu bilemiyoruz ama bugün ortaya çıkan bir tanıtım görseli Huawei’nin kısa vadede iPad Pro’ya rakip bir ürün ortaya koyacağını gösteriyor. Peki bu mümkün olabilir mi?

Huawei MatePad nasıl olacak?

Açıkçası bunun mümkün olması mümkün değil. Evet gördüğünüz üzere tasarım muhteşem görünüyor ama Android işletim sisteminin tabletler için uygun olmadığı bir dünyada yaşıyoruz. Bu ürünü Windows ile gelmesi ise (mümkün değil zira işlemcinin Kirin 990 olduğu söyleniyor) bunu iPad‘in karşısından MacBook Air karşısına konuşlandıracaktır.

Ortaya çıka tasarım bize aynen Huawei Nova 5Z gibi Infinty-O ekran tasarımına işaret ediyor ama buna gerek var mıydı bu da tam bir muamma. Sadece yapabiliyor olmak buraya hiç kullanılmayan bir donanımı koymayı gerektirir mi bunu da Huawei tasarım ekibinin başına sormak gerekiyor.

Huawei‘nin yeni nesil ürünü bize ne sunacak bunu bilemiyoruz ama Android işletim sistemi için bu tarz ürünlerin oldukça gereksiz olduğunu düşünüyoruz ve bunda da ne kadar haklı olduğumuzu göreceksiniz. Bizce üreticiler Android işletim sistemi için tablet geliştirmekten vazgeçmeliler. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu