Genel

Xiaomi Mi 10T Pro Neden Alınır? Artık Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız Xiaomi Mi 10T Pro incelemesinden sonra sorular azalmadı arttı. Biz de tüm sorulara cevap için bir video çektik.

Akıllı telefon pazarında bize sorarsanız son dönemde hiç olmayacak bir şey oldu. O da tahmin edeceğiniz üzere Xiaomi Mi 10T Pro. Zira Xiaomi, rakipleri Snapdragon 730‘lu telefonları 6 bin TL seviyesinden satarken yeni nesil amiral gemisi Mi 10T Pro’yu bu fiyatlardan satışa sundu. Bu da açıkçası mobil pazarda resmen deprem etkisi yarattı. Biz geçtiğimiz günlerde Mi 10T Pro’nun oldukça detaylı bir incelemesini sizlerle paylaştık ama telefon ile ilgili sorular sizlerden gelmeye devam etti.

Hatta telefonun da şu anda “yok satması” sebebi ile sorular azalmadı ve artarak devam etti. Bizde teknoburada.net olarak bu soruların hepsine cevap olabilecek bir video hazırlamaya karar verdik. Zira Mi 10T Pro, herkesin hayallerindeki telefon gibi görünüyor. Şu anda birçok yerde telefon için ön sipariş ve sıra ile satış oluşturulmuş durumda. Özellikle sizlerin de telefonun tekrar ne zaman satışa sunulacağını merak ettiğinizi biliyoruz. Açıkçası Xiaomi tarafından bu konuda bir açıklama yok ama telefonun önümüzdeki hafta içinde yeniden stoklara girmesini biz bekliyoruz.

Bu telefonu özellikle bizim gibi donanım aşıkları tercih ediyor. Oyun tutkunları PUBG gibi bir oyunu 90FPS desteğinde telefonda oynayabiliyor. Bununla birlikte 108 megapiksel kamerası ile de Android ekosisteminin en iddialı telefonlarından birisi haline geliyor. Pil performansı, rengi ve tasarımı ile de hepimizi baştan çıkaran Mi 10T Pro almak için tüm sebepleri videoda sizler için bir araya getirdik…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu