Giyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Buds 3 Serisi Geliştiriliyor, Bu Yıl Gelebilir

Galaxy Buds 3 serisi geliştiriliyor. Pro ve standart versiyonları içerecek olan seri için fazla bilgi verilmedi.

Samsung‘un iki yeni TWS kulaklık üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Bunlar Galaxy Buds 3 serisi olacak. Sırasıyla 2021 ve 2022’de piyasaya sürülen Galaxy Buds 2 ve 2 Pro’nun halefleri olarak gelmeleri bekleniyor. Geçmiş bir rapora göre Galaxy Buds 3 ikilisinin bu yılın sonlarında geleceği söyleniyor. Şimdi ise yeni bir gelişmeye göre, Güney Koreli markanın yakında çıkacak olan TWS kulaklıkları model numaralarıyla tespit edildi.

Galaxyclub, Samsung’un düzenli olarak Galaxy Buds 3 ve Buds 3 Pro üzerinde çalıştığını bildirdi. Bunlar sırasıyla SM-R630 ve SM-R530 model numaralarını taşıyor. Yayın, Güney Koreli markanın her iki model için de donanım yazılımı üzerinde çalıştığını söylüyor. Ayrıca Galaxy Buds 3 Pro’nun şarj kutusu pili bir sertifikasyon web sitesinde görüldü ancak herhangi bir somut ayrıntı ortaya çıkmadı.

Raporda Galaxy Buds 3 serisi hakkında daha fazla bilgiye yer verilmiyor. Güney Koreli markanın yakında çıkacak TWS kulaklıklarıyla ilgili herhangi bir ek ayrıntı da henüz sızdırılmadı. Samsung, geçen yıl Ekim ayında Galaxy Buds FE’yi piyasaya sürdü. Markanın ses portföyündeki en yeni TWS ürünü olmaya devam ediyorlar, bu da diğer modellerin oldukça eski olduğu anlamına geliyor. Dolayısıyla yeni nesil Buds 3’ün zamanı geldi.

Samsung Galaxy Buds 3 ve 3 Pro’nun bu yılın temmuz veya ağustos aylarında Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Etkinlik aynı zamanda yeni katlanabilir cihazlara, akıllı saatlere ve tabletlere de odaklanıyor. Diğer yandan Samsung yakın zamanda Galaxy Buds 2 ikilisi ve Buds FE için yeni özellikler sunmaya başladı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu