Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy A70s Geekbench testinde ortaya çıktı

Samsung, 2019’un başlında yenilediği Galaxy A serisi ürün hattına yeni modeller eklemeyi sürdürüyor. Şu an ufukta Galaxy A70s modeli görünüyor. Galaxy A70s Geekbench testinde ortaya çıktı.

Galaxy A70’ten A70s’e geçişte kamera ve işlemci tarafında önemli gelişmelerin sağlanması bekleniyordu. Ancak bu durum görünüşe bakılırsa işlemci tarafında gerçekleşmeyecek.

Galaxy A70s, SM-A707F model numarasıyla Geekbench testinde karşımıza çıktı. Buradaki verilere göre telefona Snapdragon 675 yonga seti güç verecek. Yani Galaxy A70’teki ile aynı işlemci. Daha önceki bazı gelişmeler Snapdragon 7xx serisi bir yonga setinin kullanılabileceği yönündeydi.

Galaxy A70s Geekbench testinde göründü

Android 9 Pie sürümüyle çıkış yapacak telefonun bellek biriminde de bir artıştan söz edemiyoruz. Galaxy A70’ın 6GB / 8GB RAM birimleri mevcutken, A70s modeli kriter testinde 6GB RAM seçeneğiyle belirdi. Telefonun muhtemelen 8GB’ RAM’e sahip bir versiyonu da olacak.

Bu ayın sonunda ya da eylül ayı içerisinde tanıtılacak Galaxy A70s’te 32 megapiksel yerine 64 megapiksel çözünürlüklü bir kamera kullanılacak. ISOCELL Bright GW1 adlı kamera sensörü ile düşük ışık koşullarında parlak 16 megapiksel görüntüler ve iyi aydınlatılmış koşullarda ayrıntılı 64 megapiksel görüntüler elde edilebiliyor. Kamera bu görüntüleri elde ederken pikselleri birleştiren Tetracell teknolojisini kullanıyor.

64 megapiksel kameraya ek olarak telefonda iki arka kamera daha göreceğiz. Su damlası çentik yerine başka bir çözüm kullanılır mı bilmiyoruz, ancak A70s’te parmak izi tarayıcısı bir kez daha ekrana gömülü olacak. 6.7 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekran ve 4.500 mAh büyüklüğünde pil telefonda yer alacak diğer iki önemli gelişme olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu