Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Note 10 kullanıcılarına Android 10 müjdesi!!!

Xiaomi söz verdiği bütün cihazlarına Android 10 güncellemesini  dağıtmaya devam ediyor. Şirket bugün Mi Note 10 için beta güncellemesini de yayınladı.

Xiaomi’nin bu yıl tanıttığı Mi Note 10 kamera konusunda oldukça iyi bir cihaz. Diğer ismi Mi CC9 Pro olarak bilinen bu telefon geçtiğimiz yılın Kasım ayında pazara sunuldu. Bu cihazı diğerlerinden ayıran tek özellik 108 megapiksellik ana kameraya sahip olması. Telefon en son Android 9.0 Pie güncellemesine sahip. Ancak şirket şuanda Note 10 serisine el attı ve ilk Android 10 beta güncellemesini yayınladı.

Forumlarda gezen son haberlere göre, Mi Note 10 beta da olsa Android 10 güncellemesine sahip oluyor. Bilindiği üzere bu güncelleme şuan beta aşamasında ve yaklaşık bir ay sonra kararlı sürüm olarak çıkması bekleniyor. Yayınlanan ilk beta güncellemesini çok fazla hata barındırdığı için yüklemenizi tavsiye etmiyoruz. İkinci ya da üçüncü beta da daha az hata ile çıkacak olan güncellemeyi kurmanız daha sağlıklı olacaktır.

Güncellemenin içeriğine bakacak olursanız bildiğiniz gibi  Xiaomi cihazlarında mevcut olan MIUI 11 arayüzü ve Ocak güvenlik yaması ile geliyor. Ancak güncelleme şuan sadece Çin’de kullanılabilir durumda.

Xiaomi güncellemeler konusunda oldukça başarılı bir şirket. Ancak şu sıralar Çin‘de ortaya çıkan ve daha önce hiç görülmemiş olan koranavirüs  salgını Xiaomi başta olmak üzere neredeyse bütün akıllı telefon üreticilerini kötü etkiledi. Bunun üzerine üreticiler güncellemelerini bir süre askıya aldı. Ancak Xiaomi bu kötü durumda bile cihazlarının peşini bırakmıyor ve yaptığı işi bitirmeyi hedefliyor.

Mi Note 10 için kararlı güncelleme ortalama 1 ya da 1.5 aya kadar sizlere ulaşacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu