Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme X2 Pro en uygun fiyatlı amiral gemisi olacak!

Son günlerin en popüler telefonlarından birisi olan Realme X2 Pro ile ilgili bugün oldukça önemli bilgiler ortaya çıktı. Peki yeni bilgilerde neler var?

Akıllı telefon pazarında rekabet kıyasıya sürerken üreticilerin kendileri ile rekabet ettiklerini bile görüyoruz. Huawei & Honor, ve Xiaomi & Redmi bölünmeleri de buna örnek olarak verilebilir. OPPO‘dan ayrılmaya ve kendi arayüzünü geliştirmeye çalan Realme yeni nesil bir amiral gemisi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Realme X2 Pro adındaki yeni telefon daha önce tanıtılan Realme X, Realme X2 veRealme XT serilerinin üzerinde olacak. Bugün açıklanan yeni bilgiler ise telefonun parmak izi okuma sensörü tarafında rakipsiz olacağını da ortaya koyuyor.

Telefon bildiğiniz üzere 90Hz tarama hızına sahip olacak ama bununla da kalmayacak. Parmak izi okuma sensörü ise 135Hz tarama hızına sahip olacak ve bu sayede 0,23 saniye gibi bir sürede parmak izinin okunması sağlanacak. Bu sektörde bir ilk ve açıkçası Realme markası altında bu teknoloji ile karşılaşmak da oldukça güzel. Bu OPPO‘nun markaya bakışının nasıl olduğunu da ortaya koyuyor.

15 Ekim tarihinde Türkiye saati ile 13:00’da tanıtacak telefonun Snapdragon 855+ yonga seti ile geleceği de kesinleşti.Arkada 4 farklı kamera yapısı ve önde de damla çentikli ekranı ile yeni nesil Realme telefonu bizlere ne sunacak ve fiyat ne olacak bunu hep birlikte göreceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu