Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 Kamerası ile Fark Yaratacak

Samsung’un 2022’nin Ocak ayında tanıtacağı Galaxy S22 ailesi hakkında bilgiler gelmeye başladı. Kamera olayı bu sefer olacak.

Yeni amiral gemisi modellerini Ocak ayında tanıtmaya başlayan Samsung, önümüzdeki yılın ilk ışıklarında karşımıza Galaxy S22 ailesi ile çıkacak. Bu yıl izlediği politika gibi toplamda ana, Plus ve Ultra olmak üzere üç model ile çıkacak olan Samsung, kamera konusunda bu sefer elini taşın altına koyacak gibi görünüyor. Kaynaklar, amiral gemisi ailesinin yeni bir 50MP RGBW görüntü sensörü ile gönderileceğini söylüyor.

Galaxy S22 yepyeni bir sensör ile gelecek

Daha önce de sızıntı devi Ice Universe, Güney Koreli devin önümüzdeki ay yeni bir 200MP sensörü ve 50MP RGBW modülünü tanıtacağını söylemişti. Samsung, bu sızıntıdan sonra 200MP’lik bir sensör üzerinde çalıştığını onaylamıştı. Bildiğiniz gibi Android cephesinde lens konusunda artık kamera devleri ile işbirliği yapılıyor. Samsung’un da bu yıl Japonya’nın dev ismi Olympus ile el sıkışması bekleniyor.

Samsung Galaxy S22
Samsung Galaxy S22

Samsung kısa süre önce orta sınıf telefonlar için 0,64μm piksele sahip dünyanın en küçük 50MP ISOCELL JN1 sensörünü duyurdu. Şubat ayında Güney Koreli şirket, 1/1.12 inç optik formatlı ISOCELL GN2 1.4 km pikselli 50 megapiksel sensörü tanıtmıştı. Sensör konusunda elini çabuk tutan Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri ile farkını ortaya koyması bekleniyor.

Exynos 2200 yonga seti ile birlikte özellikle mobil oyunlarda seviye atlayacak olan Samsung, yeni canavarlarında tasarımsal açıdan nasıl bir değişiklik yapacağı henüz bilinmiyor. Tahminlerimize göre S21 ailesinin tasarımında küçük değişiklikler yapılacak ve ana tasarım hatları korunacak.

Fiyat konusunda Samsung’un yeni aynı seviyede bir fiyat politikası izlemesi bekleniyor. Uzun zamandır DxOMark’tan beklediği puanı almayan Galaxy S serisi görünüşe göre bu yıl zirveye oynayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu