AppleGeneliOS

iPad Air 3 ve iPad Pro 2 ne zaman satışa sunulacak


Tablet denince akla gelen ilk marka olan Apple için 2016 pek iyi geçmedi. Çok iyi ürünler de piyasaya sunsa eski iPad‘ler o kadar başarılıydı ki; birçok kişi tabletini değiştirmek istemedi. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımızın ilk nesil iPad‘ini biraz kullanma fırsatı yakaladık. Halen kusursuz bir şekilde çalışan ilk nesil iPad kullanıcılarına en iyiyi sunmaya devam ediyor. Mobil pazar yeniliği isteyen ve arayan bir market. Bu bağlamda uzun süredir Apple‘ın iPad Air 3 ve iPad Pro 2 tanıtımını 2017 başında yapacağı söyleniyordu ama ortaya çıkan bilgiler biraz daha bekleyeceğimizi söylüyor.

iPad Air 3 ve iPad Pro 2
iPad Air 3 ve iPad Pro 2

Gelen bilgilere göre Apple 2017’nin ikinci yarısında yeni nesil tabletlerini tanıtacak. Bu noktada Apple’ın 3 farklı iPad modeli ile karşımıza çıkacağını belirtelim. 12,9 inç ve 9,7 inç iPad Pro modellerine ek olarak Apple bir de 10,5 inç boyutunda iPad Air 3 tanıtımı yapacak.

iPad Air 3 ve iPad Pro 2 Geliyor!

Ürünlerin teknik detayları tarafında şimdilik bir bilgi bulunmuyor ama Apple’ın çok daha kullanıcı dostu bir iPad yapacağı gelen bilgiler arasında. iPad Mini tarafındaysa bir gelişme yok. Bir süredir söylenen ve oldukça fazla bir şekilde dile getirilen “Apple Mini iPad ürün gamını sonlandırdı” söylemlerinin de bir şekilde doğru olduğunu anlıyoruz.

Bakalım Apple bize neler sunacak?

Resmi: LG G6 tanıtım tarihi belli oldu
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu