Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Yüzde 40 İndirim Sözü Verdi! Çarşı Pazar Karışır!

Xiaomi bugün indirim konusunda çıtayı iyice yükseltti. Çinli teknoloji devi Rusya’da tam yüzde 40’a varan indirim sözü verdi.

Bildiğiniz gibi 11.11 Geleneksel Çin İndirimi yeni sona erdi. Bu furyadan sonra üreticiler ve perakendeciler yeni bir geleneksel Kara Cuma indirimi için hazırlanmaya başladılar. Çinli Xiaomi, resmi Rusya mağazasında telefonların ve diğer markalı ekipmanların satışı için bir hazırlık başlattığını açıkladı. Kara Cuma’ya Hazırlanmak adlı indirim furyası bugün Rusya’da resmi olarak başladı ve 21 Kasım’a kadar sürecek. Kampanya kapsamında Çinli dev yüzde 40‘a varan indirimler vaat ediyor.

Rusya’daki şanslı vatandaşlar 5 bin ruble yani yaklaşık 700 TL daha ucuza, 11T, 11 Lite 5G NE veya Redmi Note 10 Pro telefonlarını satın alınabilecek. Ayrıca bu telefonları alanlara kablosuz kulaklık, şarj cihazı veya akıllı bileklik hediye edilecek. Rusya’da başlatılan bu efsane indirimin Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği şimdilik bilinmiyor. Ancak mevcut şartlarda Xiaomi’nin ülkemizde böyle bir promosyon sunması gerekiyor.

Rusya’daki indirimde 10 bin rubleye varan indirimlerle TV satışı da yapılacak. Bu indirimle, önceki fiyatı olan 64.990 ruble yerine 54.990 ruble yani 7.700 TL ödeyerek 65 inç Mi TV 4S satın alabilecek. Şimdilik Xiaomi’nin TV ürünlerinin Türkiye’de satılmadığını belirtelim.

Farklı cihaz kategorilerindeki kitler de yüzde 22’ye varan indirimlerle sunuluyor. Örneğin; 11 Lite 5G NE, Poco F3, Mi Electric Scooter Essential elektrikli scooter’dan Mi Electric Shaver S500 elektrikli tıraş makinesi, Mi Başucu Lambası 2 masa lambası veya Mi Smart Electric indirimli olarak satılacak.

Türkiye pazarında bu indirimlerin ne kadar gerçekçi olacağı merak ediliyor. Genelde 3. parti satıcılar fiyatları önce şişirip indirim yaptık diye halka geçirme yapıyor. Ancak Xiaomi’den böyle bir indirim furyası gelirse bunun gerçek indirim olacağını söyleyebiliriz. Umarız şu piyasada Xiaomi’den herkesi tatmin edecek bir indirim furyası gelir…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu