Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMediaTekOPPOrealmeTeknoloji

Realme 7 ve 7 Pro çok yakında geliyor! İşte özellikleri

Realme 7 ve 7 Pro olarak iki model satışa sunmaya hazırlanıyor. Yazımızın devamında beklenen özelliklerini görebilirsiniz.

OPPO‘nun alt markası olan Realme 1 Eylül’de yeni akıllı telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Ülkemizde de oldukça popüler olan ve başarılı bir satış grafiği çizen Çinli üreticinin; iki yeni model tanıtmasını bekliyoruz. Realme 7 ve 7 Pro olarak çıkacak olan akıllı telefonların beklenen özelliklerini sizler için araştırdık.

Realme 7 ve 7 Pro özellikleri

Sekiz çekirdekli MediaTek Helio G90T işlemci ile gelmesi beklenen 7 serisi 4gb ram, 6,67 inç IPS Lcd ekran, 64gb saklama alanı, 65W hızlı şarj desteği ile gelen 4500mAh batarya olması bekleniyor. Pro serisinde Snapdragon 765G işlemci, 6gb ram, 6,67 inç IPS Lcd ekran ve 65W hızlı şarj desteği ile gelen 600mAh batarya olacağı gelen söylentiler arasında.

Realme 7

Realme 828 FanFestivali büyük kampanyalarla başladı

Realme firmasının ilk fan festivali olan 828 Fanfestival 18 Ağustos itibariyle başladı. Her gün yüzde elli indirimle satışa sunulacak olan ürünler 28 Ağustos‘a kadar devam edecek. Kampanya kapsamında akıllı telefon ve Buds Air kulaklıkları büyük indirimle alma şansınız var.

İlk olarak Çin’de satışa çıkacak olan Realme 7 serisi kısa bir süre sonra Avrupa‘da satışa sunulması bekleniyor. Fiyat konusunda rakiplerine göre avantajlı rakamlarla satışa sunulan önceki modellerinde istediği satış hedefine ulaşan firma yeni modellerinde de aynı başarıyı sürdürmek istiyor. Realme firmasının genel olarak giriş ve orta seviye telefonlarda yakaladığı başarılı satış rakamları yeni çıkaracağı modellerinde de sürdürebilecek mi bekleyip göreceğiz

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu