GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiZTE

Fiyatı ile adeta yok satacak ZTE LiveBuds tanıtıldı!!! İşte özellikleri…

Dünyanın ilk ekran altı kameralı telefonu Axon 20 5G’yi duyuran ZTE, aynı lansmanta ZTE LiveBuds adında kablosuz kulaklığını da duyurdu.

Çinli teknoloji devi ZTE, 1 Eylül tarihi için, yani bugün için planladığı konferansı nihayet gerçekleştirdi. Dünyanın ilk ekran altı kameralı telefonu olan Axon 20 5G‘yi piyasaya süren dev üretici, bu telefonuna ek olarak bir de uygun fiyatlı kablosuz kulaklığı ZTE LiveBuds kulaklığını tanıttı. Resmi açıklamaya göre bu Bluetooth kulaklık, ZTE ve tanınmış bir kulaklık üreticisi olan Wanmo ortaklığı ile üretildi.

Piyasada halihazırda zaten kablosuz kulaklıklar bulunuyor. Ancak 30 dolarlık bir fiyat ile gelen ZTE LiveBuds, bütçe dostu fiyatı ile kendini diğer rakiplerinden ayırmayı başarıyor.

ZTE-LiveBuds

Dört mikrofonlu gürültü azaltma teknolojisine sahip olan ZTE LiveBuds, 4 gram ağırlık, çift taraflı ayırma ve  Bluetooth 5.0 bağlantısı ile geliyor. Aynı zamanda 20 saatlik pil ömrü sunan bu kulaklık, IPX5 sertifikası ile suya ve toza karşıda dayanıklılık gösteriyor.

Eğik kulak içi tasarımı gelen LiveBuds, yapısı dolayısıyla kulakta uzun süre boyunca sabit kalmaktadır. Aynı zamanda yumuşak dokusuyla da kulağınızda sanki hiçbir şey yokmuş gibi bir hissiyat verecektir.

Daha da önemlisi ZTE LiveBuds‘da yer alan ENC gürültü önleme teknolojisi sayesinde, rüzgarlı ya da başka ortamlarda gürültü % 90’a kadar düşürülür ve sesiniz de karşı tarafa hep net olarak iletilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu