Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Sony IFA 2018 etkinliğinde neler duyuracak?

Sony IFA 2018 etkinliği için geçtiğimiz günler davetiye dağıtımına başladı. Japon teknolojisi devi 31 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında kapılarını açacak IFA 2018 etkinliği öncesinde 30 Ağustos’ta bir basın etkinliği gerçekleştirecek.

Sony cephesinde en çok beklenen tanıtımlar kuşkusuz Xperia XZ3 ve Xperia XZ3 Compact modeller. Xperia XZ3’ün nasıl bir tasarıma sahip olacağını, tüm teknik özelliklerini hatta fiyatını şimdiden biliyoruz. Sony bunun yanında telefonun kompakt modelini de görücüye çıkaracak.

Sony IFA 2018
Sony IFA 2018

Xperia XZ3 Compact büyük ölçüde abisiyle aynı donanımı paylaşacak, ancak ekran 5 inç büyüklüğünde olacak. Bunun yanında pilin de 2.870 mAh büyüklüğünde olması bekleniyor.

Gelelim Sony’nin etkinlikte duyuracağı diğer ürünlere. Stereo kulaklık, akıllı TV, Ultra HD Blu-ray oynatı, Walkman serisi bir ürün ve akıllı hoparlör Sony’nin ürün yelpazesinde yer alacak diğer cihazlar olacak.  TeknoBurada.net ekibi olarak Sony ve diğer üreticilerin etkinlikte duyurdukları ürünleri an be an sizlere aktarıyor olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu