Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Watch 3 Ve Galaxy Watch Active 2 Kullanıcılarının Yüzü Gülüyor!

Güney Koreli teknoloji devi Galaxy Watch Active 2 ve Galaxy Watch 3 için sevindirici bir güncelleme duyurusu yaptı. Güncelleme indirilebilir.

Bu yıl akıllı ürünleri kadar güncellemeleri ile de adından söz ettiren Samsung artık durdurulamaz oldu. Akıllı telefonlarının yanı sıra akıllı saat ve tabletlerini de güncelleyen şirket kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. 2021’in başından bu yana güncellemelerine hız veren şirket şu sıralar bazı akıllı telefon modellerin de Android 12‘yi beta olarak deneyimlememize olanak tanıyor. Akıllı saat modellerine de can veren şirket bugün yeni bir güncelleme yayınladı. Hem Galaxy Watch Active 2 hem de Galaxy Watch 3 için yayınlanan güncelleme akıllı saatler üzerinde pek çok iyileştirme yapıyor.

Pek çok cihazı için sık sık güncellemeler yayınlayan şirket beraberin de kullanıcılara güvenlik yamaları da sunuyor. Güvenlik yamaları ile hem cihazların açıkları gideriliyor hem de mevcut hatalar çözüme kavuşturuluyor.

"<yoastmark

Galaxy Watch Active 2 Ve Galaxy Watch 3 İçin Güncelleme Yayınlandı

Edindiğimiz bilgilere göre Güney Koreli şirket iki akıllı saat modeli için güncelleme yayınladı. 49MB dosya boyutuna sahip olan güncelleme kullanıcılara yenilikler getirmedi. Yayınlanan detaylar da güncellemenin otomatik koşma, otomatik yürüme, etkin olmayan uyarılar için simgeleri ve daha fazlasını iyileştirdiği ifade edildi. Tizen OS 5.5.0.2 tabanlı yazılım ile iyileştirmeler alan akıllı saatler için güncellemenin sürüm numarası R820XXU1DUE3 ve R840XXU1BUE3 olarak paylaşıldı. 49MB’lık güncelleme şuan da indirilebilir durumda yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu