Akıllı BileklikAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

OPPO Band Style Akıllı Bileklik Uluslararası Pazar İçin Tanıtıldı

Firma tarafından bugün F19 Pro ve F19 Pro + akıllı telefonların tanıtımı yapıldı. Akıllı telefonların yanında OPPO Band Style akıllı bileklik tanıtıldı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi 2021 yılına çok hızlı bir giriş yaptı. Firma yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Bir çok kullanıcı tarafından merakla beklenen F19 Pro ve F19 Pro + akıllı telefonların tanıtımı yapıldı. Firma sürpriz bir şekilde akıllı telefonların dışında OPPO Band Style akıllı bileklik tanıtımını yaptı. Daha önce firma tarafından sadece Çin’de satışı yapılan bileklik NFC özelliğini kaybederek uluslararası pazarda satışa sunulacak.

OPPO Band Style Akıllı Bileklik Teknik Özellikleri ve Satış Fiyatı

İlk olarak Hindistan’da satışa çıkacak olan akıllı bileklik daha sonra uluslararası pazarda bir çok ülkede satışa çıkacak. 1.1 inç AMOLED ekran ile gelen akıllı bileklik su geçirmezlik özelliğine sahip. 100 mAh pil ile gelen akıllı bilekliğin Çin modelinde NFC desteği bulunuyordu. Uluslararası piyasada satışa sunulacak olan modelde NFC desteği bulunmuyor. Cihazın diğer özellikleri ise; nabız ve kan oksijen satürasyonu SpO2’yi izleyebilir, hava durumu bilgilerini görüntüleyebilir ve bir akıllı telefonda müzik çalmayı uzaktan kontrol edebilir. Firma tarafından verilen bilgiye göre 12 güne kadar pil ömrü vaat ediliyor. Ayrıca Android 6.0 Marshmallow ve daha yeni işletim sistemi sürümlerine dayalı cihazlarla çalışmayı destekliyor.

OPPO Band Style

23 Mart 2021’de Hindistan’da satışa çıkacak olan akıllı bilekliğin satış fiyatı firma tarafından 38 dolar olarak açıklandı. Ürünün kısa süre içinde küresel pazarda diğer ülkelerde de satışa çıkmasını bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu