Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 5G Android 11 İle Şahlandı! Sen Neymişsin be

Bugün yepyeni ürünlerini tanıtan Xiaomi Redmi Note 9 Pro 5G kullanıcılarına Android 11 güncellemesini sundu. Telefon adeta şahlandı.

Hem ülkemiz de hem de dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan Xiaomi birbirinden başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Son bir kaç yıldır ülkemiz de oldukça sevilen ve telefon modelleri beğenilen Çinli şirket bugün itibar ile Mi 11 serisini görücüye çıkardı. Haftalardır haberlerimizde yer alan telefon serisi büyük bir coşkuyla bugün tanıtılırken yeni telefon serisinin yanı sıra farklı ürünler de ilk kez teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuldu. Ayrıca şirket bugün Xiaomi Redmi Note9 Pro 5G modeli için Android 11 güncellemesini yayına aldı.

Haftalardır çeşitli güncellemeleri kullanıcılarına sunmaya devam eden teknoloji şirketi Android 11 ile telefonlarını şahlandırmaya devam ediyor. Pek çok telefon modeli için en güncel Android sürümünü yayınlayan şirket 2020’nin ilk yarısında piyasaya merhaba diyen Redmi Note 9 Pro 5G telefon modeli için de Android 11 güncellemesini yayınladı. Telefon oldukça şık bir görünüme kavuşturuldu.

"<yoastmark

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 5G Android 11 ile Fantastik Oldu

Çinli şirket Redmi serisinin 200 milyonluk satışından sonra kasasını parayla doldurmayı başardı. Daha önce yaptığımız haberlerde şirketin Redmi serisi ile 200 milyon yeni kullanıcıya ulaştığından ve başarısının devam ettiğinden bahsetmiştik. Şirketin başarılı telefon modelleri yepyeni güncellemeler ile gücüne güç katmaya devam ediyor. 2020’nin ilk yarısında lansmana çıkan Note 0 Pro 5G modeli de bu durumdan nasibini aldı. Android 10 ile piyasaya çıkan telefon modeli aylar sonra Android 11 güncellemesi ile şahlandı. 108MP’lik kamera ile gelen telefon yeni güncellemesi ile can alıcı bir hale gelirken kullanıcılarına da birbirinden farklı özellikleri deneyimleme fırsatı veriyor. V12.0.2.0.RJSCNXM sürüm numarası ile yayınlanan güncellemenin dosya boyutu bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu