GoogleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Google Nihayet Yayınladı! Siyah Asalettir

Geçtiğimiz haftalarda beta olarak karanlık modu kullanıcılarına sunan Google Chrome, bugün modu tam sürüm olarak yayınladı.

Günümüzün en çok kullanılan arama motoru olarak bilinen ve hem ülkemiz de hem de ülke dışında milyonlarca kullanıcıya sahip olan Google yepyeni gelişmelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Milyonlarca akıllı telefon kullanıcısı şu sıralar Android 12 ile alakalı haberleri takip etmeye devam ederken şirketin Android 12’yi tam sürüm olarak ne zaman yayınlayacağı da merak ediliyor. Bu yaz aylarında yayınlanması beklenen Android 12 güncellemesi herkesin dilinde. Android 12’ye ek olarak popüler tarayıcı Google Chrome için geçtiğimiz haftalarda yayınlanan beta karanlık mod, bugün tam sürüm olarak kullanıcılara sunuldu. Buyurun indirin kullanın.

Haftalar önce haberlerimizde yer verdiğimiz bilgilerde Chrome’un karanlık modu beta olarak aldığından bahsetmiştik. Hem basit hem de kullanıcılar için oldukça önemli olan karanlık mod, gözlerin daha az yorulacağının habercisi oluyor. Beyaz ışığa uzun süre bakınca gözlerde meydana gelen ağrılar bazen can sıkıcı olsa da popüler arama motoruna gelen karanlık mod ile biraz daha rahat edeceğiz.

Google Chrome
Google Chrome

Google Chrome Karanlık Mod İle Asalete Kavuştu

Günümüzde hemen hemen tüm sitelerde yer alan karanlık mod nihayet popüler arama motoru kullanıcılarına da sunuldu. Çeşitli platformlara karanlık modu sunmaya devam eden şirket, bu modu adeta coşkuyla duyurdu. Kullanıcılar sistem temaları alanından karanlık moda erişebilecek ve aramalarda bu mod ile zaman geçirebilecekler. Kullanıcılar Google Arama sayfasının köşesinde ‘koyu tema artık kullanılabilir’ şeklinde bir bildirim aldılar. Bu bildirime tıklayarak tema ayarlarına giden kullanıcılar bu alanda karanlık modu seçerek deneyimlemeye başladılar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu